Dan Petrescu, fericit după ce a învins-o pe Farul cu 3-0

Updated on ianuarie 24, 2023 Dan Petrescu s-a declarat extrem de fericit la finalul meciului cu Farul. Antrenorul lui CFR Cluj a analizat victoria din derby și e mulțumit de prestația jucătorilor săi.

„Pentru mine și pentru echipă a fost meciul perfect. Nu mă gândeam nicii în visele cele mai frumoase că putem câștiga cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing, a fost exact ce trebuie. Dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, nu ai nicio șansă.

Dan Petrescu, fericit după ce a învins-o pe Farul cu 3-0 1

Cel mai important a fost primul gol. Acel gol ne-a dat aripi și a fost extraordinar. Golul a venit de la un jucător (n.r. Ermal Krasniqi) care nu mă surprinde, îl știu foarte bine, mi l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede. E un fotbalist excelent, cuminte, are calități fizice incredibile. Victoria e a întregii echipe însă, merită toți felicitări.

După înfrângerea cu Sibiul de anul trecut eram foarte supărat. Aveam nevoie de o reacție pozitivă azi. Secretul e să muncim..în opinia mea, cel puțin 5 echipe se vor bate la titlu pana în ultima etapă, sunt conștient de acest lucru”, a declarat Dan Petrescu, citat de as.ro.

Gică Hagi “a pus tunurile” pe un jucător al Farului după eșecul cu CFR Cluj: “Se crede Beckenbauer”

“Regele” a avut un “client” după meci pe care l-a certat public pentru prestația avută contra campioanei României.

“Am văzut doar lucruri individuale. Ai vrut să fii Beckenbauer și să dai numai pase decisive și le-ai greșit pe toate (n.r. Dragoș Nedelcu). Sper să remediem cât mai repede.

Nu există niciun plus la 0-3, totul e de reflectat, de analizat, toți din Constanța să revenim cu picioarele pe pământ. De pierdut, poți să pierzi, dar nici noi nu găsim mai nimic”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Mijlocașul revenit în vară de la FCSB a fost înlocuit la pauză de Gică Hagi.

error: Content is protected !!