Gică Hagi abia așteaptă să îl înfrunte pe Dan Petrescu: „CFR Cluj are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți”

Updated on ianuarie 23, 2023 Gheorghe Hagi, s-a declarat încântat să înceapă anul 2023 cu o partidă atât de dificilă, cum se anunță a fi cea cu CFR Cluj.

Cu toate acestea, ”Regele” și-a pregătit strategia pentru a obține toate cele trei puncte și nu are de gând să-l menajeze pe prietenul Dan Petrescu.

Gică Hagi abia așteaptă să îl înfrunte pe Dan Petrescu: „CFR Cluj are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți” 1

”Nu se putea mai bine decât să începem anul contra campioanei României. E un meci foarte greu. Întotdeauna, între noi au ieșit partide deosebite. Am câștigat și noi, și ei, fiecare de multe ori. Va fi o confruntare echilibrată, deschisă la orice. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte.

Știm că adversarul e foarte bun, competitiv, și trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui. CFR are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți, iar strategia pe care am ales-o să ne ducă la succes.

În noul an, obiectivul nostru principal e să continuăm ce am început în vară, încercând să câștigăm la fiecare meci cele trei puncte și să dobândim o mentalitate de învingători”, a declarat Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Runda 22 din Superligă va fi închisă cu duelul primelor două clasate, Farul și CFR Cluj, echipe despărțite de un singur punct.

După o primă parte de sezon excelentă, dobrogenii conduc Superliga cu 45 de puncte, unul peste CFR Cluj, campioana ultimelor 5 sezoane.

De cele două echipe sunt aproape FCSB și Rapid, ambele cu 41 de puncte.

error: Content is protected !!