Gigi Becali iar nu se mai sperie de CFR Cluj: „Nu mai e echipa aia atât de puternică. Făceau ce făceau, câștigau. Acum sunt vulnerabili, primesc goluri”

Updated on ianuarie 20, 2023 Gigi Becali are toată încrederea că FCSB va reuși să câștige titlul în fața lui CFR Cluj. Gigi Becali este convins că FCSB va reuși să o detroneze pe CFR Cluj, formație care a câștigat ultimele cinci titluri de campioană în România.

„Anul ăsta nu va fi mai grea lupta la titlu pentru că CFR nu mai e echipa aia atât de puternică. Este valoroasă așa, dar nu mai e atât de puternică încât să nu poată fi învinsă. Făceau ce făceau, câștigau. Acum sunt vulnerabili, primesc goluri.

Gigi Becali iar nu se mai sperie de CFR Cluj: „Nu mai e echipa aia atât de puternică. Făceau ce făceau, câștigau. Acum sunt vulnerabili, primesc goluri” 1

Și atunci înseamnă că nu e atât de greu. Ce, mare lucru… 7 puncte. De unde ne era teamă de play-off, acum putem să terminăm sezonul regulat pe primul loc. Nu e mare lucru, în 5 etape putem să venim pe primul loc. Ei joacă între ei, iar dacă noi câștigăm primele 5 meciuri, la revedere, s-a terminat!”, a declarat Gigi Becali, citat de prosport.ro.

​SuperLiga României la fotbal revine după o lună de pauză, în acest weekend urmând să debuteze etapa cu numărul XXII. În această rundă este programat derbiul dintre Farul Constanța și CFR Cluj – primele două clasate, scrie hotnews.ro.

SuperLiga, etapa XXII, program

*Meciurile vor putea fi văzute pe Digisport, Orange Sport și Prima Sport.

Vineri, 20 ianuarie

Universitatea Cluj – FC Voluntari / de la ora 16:30

FC Rapid – Sepsi OSK Sf. Gheorghe / de la ora 20:00

Sâmbătă, 21 ianuarie

CS Mioveni – FC Petrolul Ploieşti / de la ora 17:00

FC Botoşani – Universitatea Craiova / de la ora 20:00

Duminică, 22 ianuarie

FC U Craiova 1948 – UTA Arad / de la ora 15:30

FC Hermannstadt – FCSB / de la ora 20:45

Luni, 23 ianuarie

Chindia Târgovişte – FC Argeş / de la ora 17:00

Farul Constanţa – CFR Cluj / de la ora 20:00.

SuperLiga, clasament

1 Farul 44 puncte

2 CFR Cluj 44

3 FCSB 38 (36-25)

4 Rapid 38 (27-19)

5 U Craiova 38 (27-21)

6 Sepsi 32 etc.

error: Content is protected !!