Emil Boc: „Am mare încredere în Ioan Ovidiu Sabau pentru că are sange din sange universitar, „U ist” , și stie cât de important este pentru noi această echipă”

Updated on ianuarie 19, 2023 Emil Boc a declarat în această dimineață că are încredere în antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pentru a menține Universitatea Cluj în prima ligă.

Eu evident îmi doresc ca „U” Cluj să își regăsească cadența pentru a rămâne în divizia A. Am mare încredere în Ioan Ovidiu Sabau pentru că are sange din sange universitar, „U ist”, și stie cât de important este pentru noi această echipă. Știu că va face tot ce îi stă în putință să mențină echipa în divizia A împreună cu băietii și tot ce înseamnă „U” Cluj.

Emil Boc: „Am mare încredere în Ioan Ovidiu Sabau pentru că are sange din sange universitar, „U ist” , și stie cât de important este pentru noi această echipă” 1

Le-am acordat această încredere, le asigurăm spatele financiar doar să facă ceea ce trebuie pentru „U” Cluj astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv destul de complicat acum când te uiți la finalul clasamentului.

Acesta rămâne obiectivul stabilit de club, eu am avut ambiții mai mari, clubul însă a avut ambiții mai mici. Rămânem în ambițiile lor, dar e important ca asta să se întâmple. Eu sper că ne vom bucura de Universitatea în continuare”, a declarat Emil Boc pentru un post de radio local, citat de Monitorul de Cluj.

Primarul Clujului le-a urat celor de la CFR mult succes în lupta pentru titlul, spunând că atunci când CFR câștigă și Clujul câștigă.

Celor de la CFR le urez toate cele bune și drum bun spre titlu. Să câștige pentru că dacă vor câștiga și Clujul va câștiga. Ar fi în continuare un lucru extraordinar să avem două echipe în liga națională”, a adăugat Emil Boc.

FC Universitatea Cluj: „🤝 FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația FK Csíkszereda Miercurea Ciuc pentru transferul jucătorului Roberto Romeo (32 de ani).
Îi mulțumim pentru contribuția adusă la promovarea echipei în prima ligă și îi dorim mult succes în noul capitol din cariera sa”.

error: Content is protected !!