CFR Cluj s-a înțeles cu Philip Otele de la UTA Arad și se desparte de Vito Mistrati

Updated on ianuarie 19, 2023 Philip Otele ți UTA Arad nu au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului scadent în vară. Nigerianul a refuzat noua propunere, chiar dacă presupunea un salariu mai mare, și nu a făcut parte nici din lotul deplasat în cantonamentul din Antalya.

Potrivit informațiilor GSP, CFR Cluj a intrat pe fir și a ajuns deja la un acord cu Otele. Înțelegerea va fi parafată în această perioadă de mercato, zilele următoare, dar extrema în vârstă de 23 de ani va putea evolua pentru campioana României din vară.

CFR Cluj s-a înțeles cu Philip Otele de la UTA Arad și se desparte de Vito Mistrati 1

Philip Otele este un fotbalist nigerian rapid, care poate evolua în orice poziție din atac, extremă sau vârf împins. Și-a început cariera în Anglia, la Teesside University, apoi a prins un transfer în Lituania, la Kauno Zalgiris. Conform transfermarkt, valorează în acest moment 650.000 de euro.

CFR Cluj, aproape să se despartă de un jucător adus în vară

CFR Cluj este pe punctul de a se despărți de mijlocașul Vito Mistrati (30 de ani), sosit în vară de la Randers. Vito Mistarti a ajuns la CFR Cluj pentru suma de 400.000 de euro.

Deși a bifat doar 1o partide în acest sezon la CFR Cluj, Vito Mistrati ar putea prinde un nou transfer. Cei de la CFR Cluj s-ar afla deja în discuții cu suedezii de la Norrkoping pentru cedarea mijlocașului.

Este principala țintă a lui Norrkoping, iar cluburile discută deja despre transfer”, au transmis cei de la Expressen, preluați de Digi Sport.

Vito Hammershoy-Mistrati a fost adus în Gruia cu foarte mult entuziasm, fiind unul dintre golgheterii celor de la Randers, formație pe care CFR Cluj a întâlnit-o în Conference League cu un sezon în urmă.

Printre alte echipe interesate de serviciile mijlocașului se numără AaB, Midtjylland, Brondby și Randers, notează și presa daneză.

”Cu siguranță ar fi interesant să-l aducem înapoi. Nu există nicio îndoială că am fost foarte fericiți cu Vito și ne-a făcut mult bine. Este un jucător foarte bun și știm ce importanță are pentru noi. Deci, desigur, este clar că am fi interesați”, a declarat managerul celor de la Randers, Soren Pedersen.

error: Content is protected !!