Dan Petrescu îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad

Updated on ianuarie 18, 2023 În această iarnă, CFR Cluj a perfectat patru transferuri: Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica. Dan Petrescu își dorește să transfere extrema stânga a celor de la UTA Arad, Philip Otele, care a intrat în ultimele șase luni de contract.

Potrivit celor de la Antena Sport, CFR Cluj nu ar fi dispusă să ofere o sumă de bani pentru fotbalistul nigerian, motiv pentru care și-ar dori să-l transfere liber de contract.

Dan Petrescu îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad 1

Pe postul de extremă stânga, campioana României îi mai are pe Claudiu Petrila, Daniel Birligea și Ermal Krasniqi, ultimul fiind transferat chiar în această iarnă de la FC Ballkani.

Philip Otele a fost transferat de UTA Arad, liber de contract, în ianuarie 2022, de la FK Kauno Zalgiris. În actualul sezon, fotbalistul nigerian a dat cinci goluri și o pasă decisivă, în 24 de partide bifate, fiind golgheterul de la UTA Arad.

Având în vedere că are doar 23 de ani, Philip Otele ar putea fi văzut și ca un jucător vandabil de cei de la CFR Cluj, care duc lipsă de fotbaliști tineri.

Laszlo Balint, critic cu Philip Otele

“Nu am spus-o până acum public, dar trebuie să o fac. Eu sunt foarte dezamăgit de atitudinea lui Otele, în primul rând față de club și în al doilea rând față de mine. Eu am fost cel care a insistat pentru aducerea lui Otele la UTA, iar neșansa sau problemele birocratice au făcut să se pregătească separat în Ungaria și nu-l putem folosi în primele meciuri din 2023.

E un jucător cu potențial, care are abilitatea de a dezechilibra și chiar am stat și m-am gândit că, cine știe, poate acele două meciuri dinaintea plecării mele la Arad, ar fi avut alt deznodământ cu Otele în teren.

Ajungând aproape de zilele noastre, eu chiar asta i-am spus lui Otele imediat după meciul cu Rapid, crezând că are, nu neapărat că are o datorie morală față de mine sau față de club, dar puțină considerație în plus.

Mă așteptam ca în acest moment, când i-am spus cu toții că avem nevoie de el sută la sută mental, fizic, dar și cu sufletul să ne dea un răspuns pozitiv. Dar, am rămas foarte dezamăgit, pentru că el mi-a spus că o să se gândească și că o să-mi dea un răspuns în trei zile. Nici nu m-a mai sunat, nici nu mi-a trimis nici un mesaj, am avut așa impresia că el a premeditat totul”, a spus Laszlo Balint, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!