Dani Oțil și Gabi Tamaș, la Cluj: „‘Băi Dani, eu ştiu toate shaormeriile din Cluj. Băi Dani, hai să-ti arăt Clujul!‘”

Updated on ianuarie 18, 2023 Dani Oțil și Gabi Tamaș au avut un dialog savuros, în direct, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Prezentatorul de la Antena 1 a rememorat ce s-a întâmplat chiar înainea meciului de retragere al lui Adi Mutu. Tamaş şi Dani Oţil au facut echipa vara trecută, la Cluj-Napoca, la retragerea lui Mutu. Şi pe teren, dar şi în afara lui.

Am fugit pe la 3 dimineaţa şi mi-a zis: ‘Băi Dani, eu ştiu toate shaormeriile din Cluj. Dacă nu vii cu mine, mă supar!’. I-am spus: ‘Băi Gabi, hai să ne culcăm, mâine avem de alergat 10 kilometri’. ‘Băi Dani, hai să-ti arăt Clujul!‘”, a dezvăluit Dani Oţil, citat de as.ro.

Dani Oțil și Gabi Tamaș, la Cluj: „‘Băi Dani, eu ştiu toate shaormeriile din Cluj. Băi Dani, hai să-ti arăt Clujul!‘” 1

La 39 de ani, Tamaş trăieşte a doua tinereţe la Chiajna. A semnat cu Concordia şi este gata să o ducă pe loc de play-off

„(Reporter: Te mai dor picioarele?) Aoleu, nici nu ştiu de când nu m-a mai durut nimic. Dacă nu mă mai doare ceva, înseamnă că sunt mort. Mă dor toate„, a spus Tamaş.

„El dacă seara stă mai mult, sau merge la un şpriţ, să ştiţi că a doua zi, la antrenament, este printre primii„, l-a completat Dani Oţil.

Gabi Tamaș, supărat pe selecționer că nu l-a chemat la echipa națională

Deși a spus în mai multe rânduri că nu mai este cu gândul la echipa națională, Gabi Tamaș este de părere că ar fi meritat să fie convocat la partidele jucate de ”tricolori” în toamnă pentru că a avut evoluții constant bune la Petrolul.

”Nu poți să-ți iei niciodată gândul de la națională cât joci. Ți-l iei apoi, când te lași. Dacă s-a mers pe schimbarea echipei naționale, nu ai ce să comentezi. Deși ai putea spune că eram în formă și jucam bine. Eu, dacă aș fi fost antrenorul echipei naționale, aș fi luat cei mai în formă jucători la momentul respectiv.

Mie, ca antrenor, îmi trebuie rezultate acum, nu în 3-4 ani. Meciurile oficiale le ai acum, pe durata a 2-3 luni. Dacă nu aduci cei mai în formă jucători, atunci echipa națională pierde. Iar antrenorul pleacă”, a declarat Tamaș, la conferința de presă în care a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna, citat de fanatik.ro.

error: Content is protected !!