După 4 transferuri, CFR Cluj se axează acum pe plecarea de jucători. „Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile”

Updated on ianuarie 17, 2023 CFR Cluj a bifat patru transferuri în această iarnă, Campioana României urmează să se concentreze în perioada următoare pe plecarea unor jucători, a anunțat Bogdan Mara, directorul sportiv.

Totuși, oficialul formației din Gruia nu exclude posibilitatea ca în cazul în care va exista posibilitatea aducerea unui fotbalist bun, decizia să fie una pozitivă în acest sens.

După 4 transferuri, CFR Cluj se axează acum pe plecarea de jucători. „Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile" 1

“Nu a fost echipa tip în aceste amicale. Au fost meciuri de pregătire în care nu am urmărit neapărat rezultatul. Heidenheim este locul 4 în liga secundă, știm ce înseamnă Germania. Echipe bune, care construiesc de la portar, joacă fotbal. În momentul ăsta 90, 95 la sută am închis perioada de transferuri.

Lăsăm însă mereu loc, în caz că apare ceva. Așteptăm ca jucătorii noi să se integreze. E clar că nu a fost prospețime. Important e că nu s-a accidentat nimeni. Problema lui Dan Petrescu e când primește gol.

Zilele viitoare o să analizăm pentru că vor pleca doi sau trei jucători. Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile”, a spus Bogdan Mara, citat de digisport.ro.

În această iarnă la formația din Gruia au ajuns Anton Maglica, liber de contract, Bogdan Țîru, de la Jagiellonia, Andrei Peteleu,de la Kisvarda, și Ernal Krasniqi, de la FK Ballkani.

error: Content is protected !!