Dan Petrescu: „Trebuie să mai plece jucători de la CFR Cluj. Noi în cinci zile jucăm un meci important, mai greu de atât nu se putea! La Constanța!”

Updated on ianuarie 17, 2023 Dan Petrescu a făcut o serie de declarații la revenirea în țară în care a anunțat, printre altele, că nu mai vrea să transfere niciun jucător și că există fotbaliști care urmează să plece.

”Sunt mulțumit de cantonament, condiții excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania și nu s-a accidentat nimeni.

Dan Petrescu: „Trebuie să mai plece jucători de la CFR Cluj. Noi în cinci zile jucăm un meci important, mai greu de atât nu se putea! La Constanța!” 1

Nu cred că vor mai fi multe schimbări la echipă, cel mult dacă mai vine un jucător, vă dați seama, trebuie să mai plece că lista nu ne permite.

În afară de Debeljuh, toată lumea a făcut antrenament, el nu e pregătit încă să intre, în rest, toți jucătorii au făcut antrenamente sută la sută.

Rămâne de văzut (n.r. dacă Debeljuh va reveni la echipă). Am vorbit cu el, mi-a zis că vrea să revină. Când e pregătit, îl așteptăm”, a spus Dan Petrescu, citat de Digisport.

Dan Petrescu (55 de ani) a fost impresionat de modul în care kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani) s-a prezentat în cantonamentul din Spania.

Dintre noii veniți unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine şi unii sunt foarte bine. Cel mai bine s-a prezentat Krasniqi. A făcut foarte multe lucruri în vacanţă, s-a văzut”, a declarat antrenorul, citat de gsp.ro.

Ermal Krasniqi, extremă transferată de CFR Cluj în această iarnă, de la Ballkani, a marcat un gol în cantonamentul campioanei, în amicalul câștigat cu 3-0 împotriva unei selecționate a fotbaliștilor spanioli liberi de contract.

Evaluat de Transfermarkt la 375.000 de euro, Krasniqi a jucat 105 meciuri la Ballkani, în care a înscris 39 de goluri și a pasat decisiv de 17 ori.

error: Content is protected !!