Eugen Neagoe amenință CFR Cluj: „La un moment dat se va întrerupe acest şir de victorii şi aş vrea ca noi să-l întrerupem”

Updated on ianuarie 16, 2023 Eugen Neagoe, tehnicianul oltenilor, a transmis un avertisment pentru Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

Acesta a mărturisit că își dorește să întrerupă șirul campionatelor câștigate de CFR Cluj, cinci la număr. Neagoe susține că pentru a-și îndeplini obiectivul ar putea veni jucători noi la Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe amenință CFR Cluj: „La un moment dat se va întrerupe acest şir de victorii şi aş vrea ca noi să-l întrerupem” 1

”La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment.

Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucători”, a declarat Eugen Neagoe, citat de digisport.ro.

CFR Cluj a învins categoric echipa fotbaliștilor “șomeri” din Spania, în cel de-al treilea amical al iernii

Campioana României a învins-o pe Seleccion AFE, scor 3-0, în cadrul unui meci de pregătire disputat în stațiunea Oliva Nova din Spania.

Scorul a fost deschis după 19 minute, de către Mihai Bordeianu, din lovitură de la 11 metri, informează digisport.ro.

În minutul 76 al reprizei secunde, Hammershoy-Mistrati, sosit la echipă în vara anului trecut, și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Scorul final a fost stabilit tot de un fotbalist adus recent de CFR Cluj. Zece minute mai târziu, Ermal Krasniqi, transferat pe 10 ianuarie, a înscris primul său gol pentru noua sa echipă.

error: Content is protected !!