Ovidiu Burcă, despre lupta la titlu în Liga 1: „CFR Cluj a omorât campionatele!”

Updated on ianuarie 14, 2023 Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre șansele primelor patru echipe, din Liga 1, de a cuceri titlul, la finalul actualului sezon.

„Da, urmăresc Liga 1, destul de mult. În timpul pe care îl am liber, trag tot timpul cu ochiul și mă uit și la meciurile din Liga 1. Farul este pe primul loc, dar nu știu dacă au ei prima opțiune. Dar, la cum a arătat echipa în prima parte a campionatului… Domnul Hagi a construit o echipă foarte frumoasă anul acesta, e o plăcere să-i vezi jucând. Au jucători de foarte mare calitate și un joc, care îmi place foarte mult.

Ovidiu Burcă, despre lupta la titlu în Liga 1: „CFR Cluj a omorât campionatele!” 1

Apoi este eterna CFR, care, în ultimul timp, a omorât campionatele. FCSB are o echipă care mustește de talent. Va fi interesant.

Craiova, care întotdeauna, de foarte mulți ani, încearcă să intre în lupta aceasta, dar parcă prea puțin au reușit. Poate, cine știe, anul acesta vor reuși să facă surpriza, mai ales că atunci când începe play-off-ul se înjumătățesc punctele”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, care a obținut 45 de puncte în 21 de meciuri jucate. CFR Cluj este pe 2, cu 44 de puncte.

error: Content is protected !!