(Video) Anton Maglica, despre CFR Cluj: „Sunt foarte fericit că am venit aici. E un club mare, în ultimii cinci ani au fost campioni”

Updated on ianuarie 14, 2023 Anton Maglica speră să aibă un început bun la CFR Cluj. Acesta își dorește să înscrie cel puțin 10 goluri în partea a doua a sezonului.

”Sunt foarte fericit că am venit aici. E un club mare, în ultimii cinci ani au fost campioni. Antrenamentele sunt grele, dar trebuie să fiu într-o formă bună. Sunt de câteva zile la CFR. Când ai jucători care vorbesc aceeași limbă este ușor.

(Video) Anton Maglica, despre CFR Cluj: „Sunt foarte fericit că am venit aici. E un club mare, în ultimii cinci ani au fost campioni” 1

L-am avut ca antrenor (n.r. pe Dan Petrescu) de două ori, în China și Turcia. În China nu a fost așa ușor, dar trebui să dai tot ce ai mai bun.

Urmăream CFR dinainte, pentru că jucau în Cupele Europene. Obiectivul meu, să câștig campionatul, în Europa să mergem cât mai departe și să înscriu goluri.

Dacă e posibil, îmi doresc să marchez 20 de goluri, dar cred că este dificil. Dacă aș marca 10 goluri ar fi frumos. Îmi doresc să fiu sănătos”, a spus Anton Maglica, citat de digisport.ro.

În prima parte a acestui sezon, Anton Maglica a bifat 15 apariții pentru Apoel Nicosia, a reușit un gol și a dat trei pase decisive.

Atacant de 1.81 metri, Anton Maglica a mai jucat de-a lungul carierei, la nivel de seniori, pentru Osijek și Hajduk Split, în țara natală, Apolon Limassol, în Cipru, Guizhou FC, formație din China, și Kayserispor, club din Turcia.

Edi Iordănescu a văzut din tribune ultimul amical jucat de CFR Cluj

Selecționerul echipei naționale a României, Edi Iordănescu, a mers în Spania pentru a vedea al doilea meci amical pe care CFR Cluj l-a jucat în cantonamentul de la Oliva Nova și a luat loc în tribune alături de Bogdan Mara.

Iordănescu jr., care a stat în două rânduri pe banca ardelenilor și a câștigat un titlu și două Supercupe ale României, a vrut să vadă la lucru jucătorii care sunt pasibili de convocare pentru meciurile din preliminariile Euro 2024, scrie fanatik.ro.

Din păcate, tehnicianul primei reprezentative nu a avut prea multe motive de satisfacție. Și asta deoarece trupa lui Dan Petrescu a făcut un joc modest în fața unui adversar care a arătat mai multă calitate decât se așteptau clujenii.

error: Content is protected !!