Sabău, nemulțumit după înfrângerea cu Nurnberg: „Jucătorii trebuie transformați mental. E mult de lucru”

Updated on ianuarie 13, 2023 U Cluj a pierdut amicalul de joi după-amiază cu Nurnberg, scor 1-2. Ardelenii au deschis scorul prin Adrian Bălan în meciul ce s-a desfășurat sub forma a două reprize de câte 30 de minute, apoi formația din Zweite Bundesliga a întors și a câștigat partida.

Ioan Ovidiu Sabău, care a preluat-o pe “U” Cluj în această iarnă, s-a declarat nemulțumit de pregătirea mentală a jucătorilor săi, dar a evidențiat aspectele pozitive după acest meci.

Sabău, nemulțumit după înfrângerea cu Nurnberg: „Jucătorii trebuie transformați mental. E mult de lucru” 1

 

“Am făcut o primă repriză foarte bună, am controlat jocul și am condus cu 1-0. E clar că suntem la 50-60% din ce vreau eu, ceea ce cer de la jucători.

Chiar dacă am pierdut, cred că am făcut un joc foarte bun. Am avut curaj să jucăm, au fost momente în care am dominat adversarul.

Sunt foarte mulțumit, am progresat foarte mult, suntem conectați la antrenamente și jocuri. Și am jucat cu un adversar bun, numai așa poți progresa.

Sunt foarte serioși jucătorii, nu i-am văzut mofturoși, își dau seama că trebuie să muncească foarte mult pentru a-și îndeplini obiectivul. Când avem mingea, trebuie să avem mai mult curaj, mai ales în preajma careului.

Nu pot să spun că la ora primului joc din Liga 1 o să fim 100% pregătiți. Dar echipa are stare de spirit, caracter. Sunt multe aspecte la care trebuie să muncim mult mai mult. Nu trebuie să acceptăm să fim dominați de adversari.

E mult de lucru, trebuie educați jucătorii, dar acesta este rolul meu, să-i transform din punct de vedere mental. Trebuie să-și dorească mai mult, să nu ne mulțumim cu puțin”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, citat de digisport.ro.

“U” Cluj va disputa vineri, 13 ianuarie, ultimul amical din Turcia, contra formaţiei elveţiene de ligă secundă Schaffhausen.

error: Content is protected !!