Partida CFR Cluj și Lazio va beneficia de sistemul VAR. Dan Petrescu este un mare susținător al sistemului VAR

Updated on ianuarie 13, 2023 CFR Cluj va întâlni Lazio în șaisprezecimile UEFA Conference League, dublă la care ardelenii vor beneficia de tehnologia VAR.

Cea de-a treia competiție europeană nu a avut parte în acest sezon de sistemul Video Assistant Referee (VAR), iar forul european a anunțat joi că din șaisprezecimi va exista și acest plus, informează hotnews.ro.

Partida CFR Cluj și Lazio va beneficia de sistemul VAR. Dan Petrescu este un mare susținător al sistemului VAR 1

Dan Petrescu este un mare susținător al sistemului VAR. Inclusiv în grupele actualei ediții de Conference League, în eșecul 0-1 cu Sivasspor, s-a plâns de lipsa arbitrajului video.

„Meritam victoria azi, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ce meriți. Am avut 25 de șuturi, 7-0 la cornere, am dominat, am dat gol. Am dat gol! Gol clar! Și imediat au primit penalty. Când așa vrea Dumnezeu sau cine vrea…. dacă era VAR, era clar!”, spunea Dan Petrescu, pe 15 septembrie 2022, după eșecul cu Sivasspor, potrivit gsp.ro.

Campioana României a terminat pe locul 2 în grupa G de Conference League și va întâlni Lazio în dublă manșă pentru un loc în faza optimilor de finală.

Manșa tur va avea loc pe data de 16 februarie pe Stadio Olimpico, iar returul este programat o săptămână mai târziu.

error: Content is protected !!