Dan Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League. Ilie Dumitrescu: I-am zis ‘Ce mai stai? Ia avionul și du-te!’, a zis ‘Nu, că-mi dă doar șase luni de contract’

Updated on ianuarie 13, 2023 Visul lui Dan Petrescu este să antreneze în Premier League.  Ilie Dumitrescu a confirmat faptul că Dan Petrescu a fost ofertat de o echipă din cel mai puternic campionat din Europa. Fostul internațional susține că Crystal Palace l-a contactat pe „Bursuc”, pe vremea când acesta antrena în Rusia.

„Petrescu a avut o ofertă de la Crystal Palace, era în Premier League. Am stat de vorbă cu el, antrena în Rusia atunci.

Dan Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League. Ilie Dumitrescu: I-am zis ‘Ce mai stai? Ia avionul și du-te!’, a zis ‘Nu, că-mi dă doar șase luni de contract’ 1

I-am zis ‘Ce mai stai? Ia avionul și du-te!’, a zis ‘Nu, că-mi dă doar șase luni de contract’, i-am zis ‘Du-te și stai șase luni pe bancă în Premier League’!”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Antrenorul CFR-ului a mărturisit că a avut de mai multe ori șansa de a antrena în Anglia, chiar în Premier League, cel mai puternic campionat al lumii. Totuși, ofertele au venit în timpul campionatului, lucru care l-a nemulțumit pe Dan Petrescu.

Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. După 11 meciuri aveau patru puncte.

Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc.

Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo”, a declarat Dan Petrescu, conform Antena Sport.

error: Content is protected !!