(Video) Ciprian Deac, un pachet de mușchi în cantonamentul CFR-ului

Updated on ianuarie 12, 2023 CFR Cluj se află în cantonament în Spania, acolo unde se află și cei de la FCSB și Botoșani. Fotbaliștii echipelor din Superliga au luat astăzi o mică pauză și au combinat antrenamentele cu o vizită la piscină și spa.

CFR Cluj, FCSB și Botoșani s-au sincronizat astăzi și au postat, la câteva ore distanță, câte un clip cu relaxarea de la piscină, scrie gsp.ro.

(Video) Ciprian Deac, un pachet de mușchi în cantonamentul CFR-ului 1 (Video) Ciprian Deac, un pachet de mușchi în cantonamentul CFR-ului 2

În Spania, locul unde CFR Cluj a ales să își programeze cantonamentul de iarnă, atmosfera a fost la fel de destinsă. Vizita la spa a fost „deturnată” de Ciprian Deac. Mijlocașul în vârstă de 36 de ani a impresionat din nou cu fizicul „sculptat”.

După câteva zile pline de antrenamente, echipa noastră a avut parte de o binemeritată pauză de refacere. Băieții s-au bucurat de timpul petrecut la spa-ul resortului din Oliva Nova și sunt pregătiți, cu forțe proaspete, pentru amicalul cu SV Darmstadt de mâine, de la ora 16:00 (ora României) – Mesajul postat de CFR Cluj pe Facebook

Ciprian Deac a terminat primul la testul Gacon

Ciprian Deac a terminat primul la testul Gacon, pe care jucătorii lui Dan Petrescu l-au efectuat, sâmbătă, în cantonamentul din Spania.

Experimentatul mijlocaș a reușit să parcurgă 25 de intervale ale testului, fiind singurul jucător cu o asemenea performanță pe care Dan Petrescu l-a antrenat vreodată, anunță clubul din Gruia pe rețelele sociale.

”Cipri Deac a avut, și în acest an, cele mai bune rezultate, bifând 25 de intervale, fiind, astfel, singurul jucător antrenat vreodată de Dan Petrescu, cu o asemenea performanță!”, a fost mesajul postat de CFR Cluj, pe Facebook.

Pe locul doi s-au clasat Andrei Burcă și Cătălin Itu – cu câte 24 de intervale. Locul trei a fost împărțit între trei jucători – Mihai Bordeanu, Vito Mistrati și Rangelo Janga – cu 23 de intervale.

error: Content is protected !!