Marica: „Dacă Petrila era brazilian, avea cu totul și cu totul altă cotă”. CFR Cluj vrea 4 milioane de euro

Updated on ianuarie 11, 2023 CFR Cluj a primit două oferte pentru Claudiu Petrila, una din Germania și alta din Olanda, iar formația din Gruia cere suma de 4 milioane de euro pentru a-l lăsa pe internaționalul român să plece.

“Vedeam știrea cu Petrila și mă gândeam: ‘Doamne, luăm și noi 4 milioane pe Pitu?’. Cam asta era comparația. Nu de alta, dar sunt pe acolo cei doi, cel puțin în opinia mea. Sigur, e normal să te uiți mai mult la tine, dar Petrila, 4 milioane, mi se pare o sumă corectă, e un puști de viitor.

Marica: „Dacă Petrila era brazilian, avea cu totul și cu totul altă cotă”. CFR Cluj vrea 4 milioane de euro 1

Sigur, ai un handicap că ești din România, noi nu avem coeficient, fotbalul nu e văzut cum trebuie, că jucătorii români nu au cotă. Da, e foarte adevărat. Dacă Petrila era brazilian, avea cu totul și cu totul altă cotă.

Din păcate, de mulți ani nu mai avem reprezentați la cel mai înalt nivel, iar fotbalul românesc suferă. E clar. Suferim atât la nivel de echipă națională, cât și la nivel de echipă de club. E clar că nu are cum să crească cota jucătorului român. Repet, dacă Petrila valorează 4 milioane, mă gândesc că uite așa avem și noi preț pentru Pitu: tot 4 milioane!”, a spus Ciprian Marica, citat de sport.ro

Petrila ar fi dorit de două grupări, una din campionatul Germaniei, și una din campionatul Olandei, iar clujenii vor în schimbul fotbalistului 4 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece.

“În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a spus impresarul Sergiu Bodea, potrivit digisport.ro.

În actuala stagiune, Petrila a evoluat în 34 de partide, a marcat de două ori și a oferit două pase decisive.

error: Content is protected !!