Alex Chipciu, cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău: „Pune bază mare pe organizare, pe disciplina în afara terenului”

Updated on ianuarie 10, 2023 Alex Chipciu are numai cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău, noul antrenor al celor de la U Cluj.

Aflat în cantonament cu U Cluj în Turcia, Alex Chipciu a vorbit despre modul în care conduce Sabău antrenamentele. Mijlocașul are numai cuvinte de laudă pentru actualul antrenor al echipei.

Alex Chipciu, cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău: „Pune bază mare pe organizare, pe disciplina în afara terenului” 1

„Sabău e un antrenor bun care pune bază mare pe organizare, pe disciplina în afara terenului. Antrenamentele mi s-au părut foarte bune și intense, la fel ne-am antrenat foarte bine de dimineață.

Câteodată e păcat că sunt anumiți antrenori care nu antrenează de foarte mult timp și de la care ai foarte multe lucruri de învățat.

În fotbalul nostru contează mai mult relațiile între președinți, primari și anumiți oameni decat valoarea reală. Dacă nu faci compromisuri e mai greu și probabil de asta nici nu a antrenat până acum

Avem un obiectiv de a ne salva de la retrogradare, nu va fi ușor, clar, dar în același timp nici nu cred că avem o echipa de Liga a 2-a”, a declarat Alex Chipciu la Antena Sport.

Fotbalistul a vorbit și despre decizia lui Eugen Neagoe de a pleca de la U Cluj pentru a o prelua pe Universitatea Craiova și susține că poate înțelege motivele fostului său antrenor.

„E greu să refuzi Craiova pentru că era de acolo și Craiova e echipă care se bate la campionat. Nu știi când mai ai șansa să te întâlnești cu o astfel de ofertă”, a mai spus Alex Chipciu.

error: Content is protected !!