(Video) La 37 de ani, Ciprian Deac este jucătorul cu cea mai bună formă fizică de la CFR Cluj

Updated on ianuarie 9, 2023 Ciprian Deac a dovedit încă o dată că se află într-o formă fizică de excepție. Deși a ajuns la 37 de ani, veteranul ardelenilor a fost singurul care a reușit să parcurgă 25 de intervale ale testului.

”Cipri Deac a avut, și în acest an, cele mai bune rezultate, bifând 25 de intervale, fiind, astfel, singurul jucător antrenat vreodată de Dan Petrescu, cu o asemenea performanță!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Gruia.

(Video) La 37 de ani, Ciprian Deac este jucătorul cu cea mai bună formă fizică de la CFR Cluj 1

Deac a fost urmat la acest test de Andrei Burcă și Cătălin Itu, cu câte 24 de intervale, în timp ce Mihai Bordeianu, Vito Mistrati și Rangelo Janga, au reușit câte 23 de intervale. Niciun jucător nu a făcut mai puțin de 20 de intervale, scrie fanatik.ro.

Testul Gacon evaluează puterea aerobă a fotbaliștilor. Aceștia sunt obligați să alerge în intervale de 45 de secunde, cu pauză activă de 15 secunde. În timp, distanțele de alergare cresc, dar timpul rămâne același, așadar se mărește viteza de deplasare.

Programul lui CFR Cluj în cantonamentul din Spania. Campioana va avea patru amicale

CFR Cluj a plecat, pe 5 ianuarie, în Spania, unde va sta timp de 12 zile. Campioana României pregăteşte asaltul în SuperLiga, dar şi dubla cu Lazio din barajul pentru calificarea în optimile de finală din Conference League.

Ardelenii vor juca patru meciuri amicale în Spania, însă au anunţat doar numele unui adversar. Pe 11 ianuarie, CFR Cluj se va duela cu Holstein Kiel, iar partida va fi difuzată live pe conturile clubului de pe reţelele de socializare.

error: Content is protected !!