Pleacă Petrila de la CFR Cluj? “În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului”

Updated on ianuarie 9, 2023 Claudiu Petrila ar putea pleca de la Cluj în această iarnă. Pe adresa clubului au ajuns două oferte scrise, anunță agentul jucătorului.

CFR Cluj a primit două oferte pentru Claudiu Petrila, una din Germania și alta din Olanda, iar formația din Gruia cere suma de 4 milioane de euro pentru a-l lăsa pe internaționalul român să plece, informează sport.ro.

Pleacă Petrila de la CFR Cluj? "În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului” 1

“În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a spus impresarul Sergiu Bodea, pentru PRO TV.

CFR Cluj s-a întărit deja în această iarnă

Trupa pregătită de Dan Petrescu nu pierde însă vremea și se întărește. Ardelenii au anunțat deja primele trei transferuri ale perioadei de mercato.

Anton Maglica, un atacant croat venit liber de contract, Andrei Peteleu, ultima dată la Kisvarda, și Bogdan Țîru, de la Jagiellonia, au semnat cu campioana României, informează digisport.ro.

De altfel, ardelenii mai au și alte mutări pregătite, precum ar fi aducerea lui mijlocașul de bandă Ermal Krasniqi (24 de ani), de la fost adversară din grupele Conference League, Ballkani.

”E un jucător care ne place, mie îmi place, să vedem dacă vom reuși să ne înțelegem cu el”, a declarat Dan Petrescu, în urmă cu câteva săptămâni.

error: Content is protected !!