(Foto/Video) Doi studenți din Cluj au murit pe loc într-un grav accident pe DN17 C

Updated on ianuarie 9, 2023 Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară pe DN 17 C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli, în județul Bistrița-Năsăud. Șoferul unui autoturism Skoda a pierdut controlul vehicului din cauza vitezei, a derapat și a intrat din lateral într-un autocar plin cu călători.

Trei din cei patru ocupanți au autoturismului (toți din comuna suceveană Pojorâta) au decedat pe loc, unul singur supraviețuind groaznicului accident. Cei decedați sunt: Robert C. (șoferul mașinii – 21 ani), Alexandra S. (20 de ani) și unchiul lui Robert (40 de ani), supraviețuitorul fiind Daniel R. (21 de ani), transmite mesager24.ro.

(Foto/Video) Doi studenți din Cluj au murit pe loc într-un grav accident pe DN17 C 1

 

Tinerii veneau de acasă după ce trecuseră Pasul Șetref, prin Maramureș, și se îndreptau spre Cluj-Napoca, acolo unde erau studenți, tot acolo dorind să ajungă și unchiul lui Robert pentru a prinde avionul spre Italia, unde acesta era stabilit.

(Foto/Video) Doi studenți din Cluj au murit pe loc într-un grav accident pe DN17 C 2

De cealaltă parte, din fericire, nimeni din cei 38 de oameni care se aflau în autocarul ce venea de la Cluj și mergea spre Sighetu Marmației nu a avut de suferit de pe urma coliziunii teribile. Alcooltestul a fost negativ pentru șoferul autocarului, un bărbat domiciliat în satul Dealul Ștefăniței, comuna Romuli.

(Foto/Video) Doi studenți din Cluj au murit pe loc într-un grav accident pe DN17 C 3

Doua echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit la fața locului.

„Astăzi, 8 ianuarie, polițiștii din Bistrița-Năsăud au intervenit pe Drumul Național 17C, la intrarea în localitatea Telciu, unde a avut loc un accident rutier.
Un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din județul Suceava a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus – condus de un bărbat, de 48 de ani, din Romuli.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.
Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane și rănirea unei persoane, toate din autoturism.

(Foto/Video) Doi studenți din Cluj au murit pe loc într-un grav accident pe DN17 C 4

Conducătorul auto, un pasager de 41 de ani și o pasageră de 20 de ani, din judetul Suceava, și-au pierdut viața.
Un pasager în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital.

La fața locului acționează mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliției orașului Năsăud și Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ 2 ore.
În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii dirijează circulația.

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud citați de bistrițeanul.ro.

 

error: Content is protected !!