Dan Petrescu și-a certat un jucător nou: „l-am certat că a dat doar un gol, pentru că are calități foarte bune de marcator”

Updated on ianuarie 7, 2023 Anton Maglica (31 de ani) este primul transfer al iernii la CFR Cluj. Atacantul croat a mai lucrat cu Dan Petrescu (55 de ani) la Guizhou FC și la Kayserispor.

”Era jucător liber și îl cunosc foarte bine. Îmi place să lucrez cu jucători pe care îi cunosc. Maglica… n-am apucat să mă bucur prea mult de el. Când am venit eu antrenor în China, el a plecat, la fel și în Turcia.

Dan Petrescu și-a certat un jucător nou: „l-am certat că a dat doar un gol, pentru că are calități foarte bune de marcator” 1

Am vorbit cu el și l-am certat că a dat doar un gol (n.r. – în sezonul 2022/2023, pentru APOEL Nicosia), pentru că are calități foarte bune de marcator. Normal că îl vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit cu el, i-am zis să se facă bine și să facă antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, la Digisport.

În prima parte a acestui sezon, Anton Maglica a bifat 15 apariții pentru APOEL Nicosia, a reușit un gol și a dat trei pase decisive.

Este pentru a treia oară când Dan Petrescu le cere conducătorilor clubului la care activează să-l transfere pe Anton Maglica.

Prima dată s-a întâmplat când pregătea formația chineză Guizhou Hengfeng. În februarie 2019 atacantul croat ajungea la echipa pe care Petrescu o pregătea deja de jumătate de an. Vârfului care venea de la Apollon Limassol i-a mers bine în China și a ajuns golgheterul lui Guizhou pentru care a marcat 21 de goluri în 33 de partide, scrie prosport.ro.

Mai apoi, când Dan Petrescu a ajuns la Kayserispor, Anton Maglica a fost unul dintre puținii fotbaliști ceruți la echipă. În ianuarie 2021 clubul turc a oficializat transferul fotbalistului croat în care antrenorul CFR-ului își pune și acum speranțele.

Prin aducerea lui Maglica, transferul eșuat al lui Yeboah și prelungirea contractului pentru Debeljuh, CFR Cluj rămâne în lot cu 7 atacanți de careu.

error: Content is protected !!