CFR Cluj, al doilea transfer al iernii! Dan Petrescu: „Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă”

Updated on ianuarie 7, 2023 Dan Petrescu a anunțat că fundașul Bogdan Țîru (28 de ani) a ajuns la un acord cu campioana Ligii 1.Bogdan Țîru joacă la echipa poloneză Jagiellonia, din februarie 2020, și mai are contract până în decembrie 2023.

“Am înțeles că Țîru face vizita medicală azi și, dacă totul e bine, va veni. Jucătorii care vin… e clar că mi-i doresc pe toți. Când apare o oportunitate cu un jucător ca Tîru, de echipă națională, așa cum consider, de ce să nu-l luăm?

CFR Cluj, al doilea transfer al iernii! Dan Petrescu: „Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă” 1

Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă. E posibil încă unul sau doi jucători să apară până la începutul campionatului. Nu pot să spun acum”, a spus Dan Petrescu, la Digisport.

Bogdan Țîru, fundaș central, a câștigat trei trofee în România, toate cu Viitorul Constanța (actualmente Farul Constanța): titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2020).

Dan Petrescu: „Normal că-l vreau înapoi pe Debeljuh”

Referitor la Gabriel Debeljuh, absent din august, când s-a accidentat la genunchi, Dan Petrescu a transmis conducerii că vrea ca vârful croat să continue la club, transmiste gsp.ro.

„Normal că-l vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit ieri la telefon cu Gabi. I-am urat să se facă bine.

Eu îl vreau la echipă, dar trebuie să se înțeleagă cu clubul. Și el e interesat, dar în primul rând vrea să se facă bine, să înceapă antrenamentele cu echipa”, a precizat „Bursucul

error: Content is protected !!