Transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia a picat! Patronul lui CFR Cluj, enervat de cehi

Updated on ianuarie 5, 2023 Transferul lui Yeboah la Slavia Praga a picat în ultimul moment. Cele două cluburi ajunseseră la un acord în privința sumei de transfer, iar atacantul ghanez a mers în capitala Cehiei pentru a face testele medicale.

Emmanuel Yeboah a făcut vizita medicală, iar staff-ul Slaviei i-a identificat o problemă la menisc. Din informațiile FANATIK, medicul Slaviei a transmis că ar avea „meniscul uzat”!

Transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia a picat! Patronul lui CFR Cluj, enervat de cehi 1

Situația nu i-a făcut pe cehi să renunțe la intenția de a-l transfera pe Emmanuel Yeboah, ci doar să solicite schimbarea modului în care s-ar face mutarea.

Concret, oficialii Slaviei au transmis că vor să-l împrumute inițial un an pe Emmanuel Yeboah și să includă în contract opțiune de transfer definitiv pentru 1.7 milioane de euro, sumă care putea ajunge, cu tot cu bonusuri, la 2.5 milioane de euro.

La auzul propunerii cehilor, Ioan Varga s-ar fi enervat și totul a căzut. Cei de la CFR pun la îndoială testele medicale făcute de Slavia, mai ales că Emmanuel Yeboah nu a fost depistat cu nicio problemă în cadrul examenelor medicale făcute în România, informează digisport.ro.

În noile condiții, Yeboah se va întoarce sub comanda lui Dan Petrescu și va participa la cantonamentul din Spania al campioanei, de la Oliva Nova.

În cele 29 de meciuri jucate de Emmanuel Yeboah pentru CFR Cluj, acesta a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive.

error: Content is protected !!