Ianis Stoica, mesaj pentru fanii lui U Cluj: „Vreau să ne salvăm și ei să câștige titlul”

Updated on ianuarie 5, 2023 Ianis Stoica (20 de ani) a plecat cu U Cluj în cantonametul iernii din Antalya.

Întrebat cum comentează despărțirea de roș-albaștri, jucătorul a replicat: „E un pas înainte pentru mine și sper să profit de el”.

Ianis Stoica, mesaj pentru fanii lui U Cluj: „Vreau să ne salvăm și ei să câștige titlul” 1

„Îmi doresc să ne salvăm de la retrogradare și să am cât mai multe reușite pe plan personal. Sper ca FCSB să câștige titlul, iar noi, U Cluj, să ne salvăm de la retrogradare”, a comentat Ianis, citat de gsp.ro.

Ianis Stoica a ajuns la U Cluj sub formă de împrumut, fiind dorit și de Eugen Neagoe (55 de ani), numai că între timp antreborul s-a dus la Universitatea Craiova. Stoica nu crede că va avea probleme din această cauză.

Nu am eu treabă cu schimbarea de antrenor, eu am venit aici adus de președinte (n.r. – Radu Constantea). M-a vrut și domnul Neagoe, dar președintele m-a dorit în primul rând.

Avem suporteri frumoși și sper să-i facem cât mai fericiți”, a mai spus jucătorul.

În final, Ianis a mai dezvăluit și ce dorințe și-a pus în noaptea de Revelion.

”Sper să câștige titlul (n.r. – FCSB-ul) și noi să ne salvăm de la retrogrdare”, a mai spus Stoica, citat de digisport.ro.

„Da” pentru Pires, „nu” pentru Torje

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a început munca la U Cluj: marți a efectuat primul antrenament pe malul Someșului, ieri a plecat cu echipa în Antalya.

Neluțu a explicat de ce s-a întors Romario Pires, pus pe liber înainte de Crăciun, în schimb Gabi Torje, ex-Farul, nefiind în planurile ardelenilor.

„Ca jucător, am spus că Pires ne poate ajuta, pe parte sportivă. Am apelat la conducere să-mi spună cum este acest jucător pe partea umană, am avut referințe bune, am zis «OK, accept». Voi avea multe discuții individuale, îi voi cunoaște mai bine pe băieți. Gabi Torje la U? Nu, nu, nu am auzit nimic”, a reacționat Sabău.

error: Content is protected !!