Dan Petrescu a revenit din vacanță. „La CFR Cluj o să fie schimbări în lot, dar nu prea mari, cred că vor fi trei-patru schimbări”

Updated on ianuarie 5, 2023 Dan Petrescu a acordat un scurt interviu în care a spus că prima parte a vacanței nu a fost cea dorită, din cauza înfrângerii cu Hermannstadt din ultimul meci din 2022.

Dan Petrescu a vorbit și despre schimbările pe care intenționează să le facă în lot și a anunțat că nu vor apărea multe mutări, ci doar ”trei-patru”.

Dan Petrescu a revenit din vacanță. „La CFR Cluj o să fie schimbări în lot, dar nu prea mari, cred că vor fi trei-patru schimbări” 1

”A fost o vacanță pe care am așteptat-o cu toții. În primele zile a fost greu, din cauza meciului pierdut, dar pe parcurs mi-am mai revenit.

Sunt mulțumit, a fost un an fantastic, sper să avem un an măcar la fel de bun, să fim sănătoși, să nu avem accidentări și să începem anul cu bine, să avem un cantonament reușit.

Mereu mă bazez pe pregătirea de iarnă. Din păcate, timpul este cam scurt, doar 12 zile. Sunt condiții excelente, am fost acolo de multe ori, vor fi și adversari buni. Trebuie să ne pregătim bine, să ne antrenăm și să nu fie accidentări.

O să fie schimbări în lot, dar nu prea mari, cred că vor fi trei-patru schimbări”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

CFR Cluj a transferat un atacant croat

Campioana României a reușit să facă primul transfer al acestei ierni. Anton Maglica (31 ani) este noul jucător al ardelenilor, care a semnat din postura de fotbalist liber de contract, după despărțirea de APOEL Nicosia, scrie sport.ro.

15 meciuri a jucat în acest sezon croatul, având un gol și trei assist-uri.
500.000 de euro este cota lui Maglica conform Transfermarkt.
un trofeu are în carieră atacantul, Cupa Croației alături de Hajduk Split în sezonul 2012/13.

error: Content is protected !!