(Video) A fost haos pe Aeroportul din Cluj. Revolta pasagerilor după ce mai multe avioane au fost anulate: “Stau afară la ţigări în loc să ne spună ce se întâmplă”

Updated on ianuarie 3, 2023 A fost haos în aeroportul din Cluj-Napoca. Mii de oameni s-au trezit întorşi din drum sau cu întârzieri de ore bune din cauza ceţii.

Cu mulţi nervi şi planuri ratate. Aşa au petrecut a doua zi din 2023 călătorii care au ales să zboare spre sau dinspre Cluj-Napoca. Întinşi pe jos sau cu cei mici în braţe, pasagerii au stat cu ochii lipiţi de panoul care a arătat întârzieri chiar şi de peste 8 ore. Sătui să mai aştepte în zadar, oamenii au început să plece, scrie observatornews.ro.

(Video) A fost haos pe Aeroportul din Cluj. Revolta pasagerilor după ce mai multe avioane au fost anulate: "Stau afară la ţigări în loc să ne spună ce se întâmplă" 1

“Nu ne spun nimic, ne lasă aici ca pe nişte câini, cu copii mici… De ce să nu filmeze? Asta-i ţară comunistă. Dar trebuie să vă dea cineva şi peste ochi… Stau afară la ţigări în loc să vină să ne spună ce se întâmplă. Să le fie ruşine!”, se revoltă un pasager, pe aeroportul din Cluj-Napoca.

În total, zece zboruri au fost afectate de vremea nepotrivită pentru zbor. Un avion al companiei WizzAir s-a învârtit o oră și 15 minute deasupra Clujului și, într-un final, s-a întors la Sibiu pentru că nu a putut să aterizeze. Dortmund, Budapesta, Luton, Munchen și Istanbul au fost printre destinațiile spre care nu s-a putut zbura, informează stirileprotv.ro

Haosul a început pe aeropot la ora 6.30, când zborul spre Barcelona a fost amânat. Mai târziu, alte zbouri au fost amânate sau întârziate, astfel încât în aeroport s-au strâns sute de persoane care așteaptă să ajungă spre destinații.

error: Content is protected !!