Patronul lui CFR Cluj a remarcat doi jucători de la Gigi Becali. „La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală”

Updated on ianuarie 2, 2023 Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a vorbit despre ce jucători i-au atras atenția de la rivala FCSB. Varga a dezvăluit că a remarcat doi fotbaliști de la vicecampioana României, pe Octavian Popescu și Andrea Compagno, însă a subliniat că aceștia nu s-ar plia pe stilul propus de Dan Petrescu la CFR Cluj.

”De la FCSB îmi place Tavi Popescu. E un jucător care promite, dar nu știu dacă s-ar potrivi la jocul nostru. La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală. Interesant este și Compagno, dar cred că avem oportunități mai interesante de afară”, a transmis Varga, citat de digisport.ro.

Patronul lui CFR Cluj a remarcat doi jucători de la Gigi Becali. „La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală” 1

De asemenea, patronul CFR-ului a declarat că nu se aștepta ca la FCSB să existe și fotbaliști cu salarii ”mici”, între 5.000 și 10.000 de euro, și a spus că a luat imediat măsuri când a aflat.

”Eu, când auzeam că la Steaua (n.r. – FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000, eram șocat! Nu-mi venea să cred.

La CFR nu exista contract sub 15.000 de euro pe lună. Și rezerva rezervelor era plătită regește. Aveam rezerve ca Sigurjonsson cu 48.000 de euro pe lună! Șocant! Acum am îndreptat lucrurile”, a mai spus Ioan Varga.

Ioan Varga se felicită că l-a dat afară de la CFR Cluj: ”Cea mai bună decizie”

Varga susține că totul s-a schimbat în bine la CFR Cluj în momentul în care a renunțat la serviciile lui Marian Copilu, care apoi a fost și în conducerea Universității Craiova, și ale altor apropiați de-ai acestuia, iar în club, în funcția de președinte, a ajuns Cristi Balaj.

”Mi-am pus oameni care să conducă business-ul mai departe, și pe linie sportivă, și pe linie financiară. Acest lucru s-a și întâmplat, dar cu foarte mulți bani. Am investit mult când am preluat, apoi bugetul a tot crescut an de an.

Aveam salarii foarte mari, de 20.000, chiar de 40-50.000 de euro pe lună. Eu nu eram priceput, dar oamenii mei îmi spuneau că e normal să plătesc așa dacă doresc să fiu campion. Mi-am făcut calculele și mă gândeam cum să recuperăm investiția dacă asta e normalitatea ca să luăm titlul. Am mers pe mâna celor care-mi spuneau că așa e normal.

Am avut încredere maximă în ei! După aceea am avut niște semne de întrebare, apoi ați văzut ce s-a întâmplat. Ne-am despărțit! Cu timpul am început să învăț și managementul, și sportul și să mă implic mai mult. Am dorit să văd și cifrele, și contractele, nu doar să plătesc. M-au tot avertizat prieteni din fotbal că nu e deloc în regulă ce cheltuieli am.

I-am dat afară și pot spune acum că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Nu-mi pare rău deloc, sincer! Clubul s-a echilibrat după plecarea lor. Am creat un nou grup de conducere mult mai sănătos, cu Cristi Balaj președinte.

Am încercat să nu mai dăm bani pe jucători, cum făceam înainte. Nu uit nici acum că am plătit 2 milioane pe Ioniță, și a fost gaură totală, că am dat bani mulți pe Costache și nu mai zic… Au fost ghină, nu ne-au ajutat nici sportiv, nici financiar”, a transmis Varga, potrivit Fanatik.

error: Content is protected !!