Ioan Ovidiu Sabău a revenit la Universitatea Cluj! „Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic”

Updated on ianuarie 2, 2023 Ioan Ovidiu Sabău a revenit la “U” Cluj, Sabău nu este momentan în acte antrenor principal al echipei, însă el va îndeplini această funcție.

Ardelenii trebuie însă să rezolve litigiul pe care îl au cu Eugen Neagoe, fostul tehnician, pentru ca Sabău să fie “recunoscut” ca antrenor principal, informează digisport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit la Universitatea Cluj! „Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic” 1

“Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic și va coordona activitatea sportivă a clubului.

De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă și Dan Didiță, iar Romario Pires rămâne la echipă și va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie”, a anunțat U Cluj.

Romario Pires a fost dat afară pe 18 decembrie, dar acum a anunțat că a revenit la ”U” Cluj

Pe 18 decembrie, ”U” Cluj emitea un comunicat prin care informa că a ajuns la un acord cu Romario Pires pentru rezilierea contractului. Despărțirea s-a produs la solicitarea lui Eugen Neagoe, antrenorul de atunci al ardelenilor, care, între timp, a decis să ”rupă” contractul pentru a merge la Universitatea Craiova.

Tocmai pentru că Eugen Neagoe a plecat, Romario Pires va reveni la ”U” Cluj. Într-un mesaj postat pe Instagram, fotbalistul brazilian a anunțat că va juca pentru formația nou-promovată în Liga 1 și în a doua parte a sezonului, scrie digisport.ro.

”La mulți ani, tuturor clujenilor! Mă bucur să vă anunț că m-am întors. Haide, ‘U’!”, a scris Romario Pires.

În această perioadă, intervalul dintre despărțire și revenire, pentru Romario Pires a apărut un interes din partea Petrolului, dar brazilianul a decis să continue la ”U” Cluj, echipă cu care a semnat în februarie 2022 și al cărei căpitan a fost în repetate rânduri.

error: Content is protected !!