Dan Petrescu, dorinţă de Anul Nou: „Clar Lazio e favorită, dar în fotbal s-au mai văzut minuni și noi jucăm să ne calificăm”

Updated on ianuarie 2, 2023 Dan Petrescu vrea să scrie o nouă pagină de istorie la CFR Cluj. Îşi doreşte un nou titlu de campion, dar şi o calificare în optimile de finală din Conference League.

„E clar că de dorim titlul și să ajungem cât mai departe în Europa. Clar Lazio e favorită, dar în fotbal s-au mai văzut minuni și noi jucăm să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, citat de as.ro.

Dan Petrescu, dorinţă de Anul Nou: „Clar Lazio e favorită, dar în fotbal s-au mai văzut minuni și noi jucăm să ne calificăm” 1

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Echipa lui Dan Petrescu va avea o misiune infernală în încercarea de a se califica în optimile Conference League.

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

Dan Petrescu continuă ”curățenia” la CFR Cluj. Un jucător de pe ”lista neagră” este pe picior de plecare

Potrivit informațiilor din presa daneză, Vito Hammershoy-Mistrati are șanse foarte mari să se întoarcă în Scandinavia, chiar în această iarnă, deoarece este dorit de mai multe formații din Suedia și Danemarca.

Printre echipele interesate de serviciile mijlocașului se numără AaB, Midtjylland, Brondby și Randers.

”Cu siguranță ar fi interesant să-l aducem înapoi. Nu există nicio îndoială că am fost foarte fericiți cu Vito și ne-a făcut mult bine. Este un jucător foarte bun și știm ce importanță are pentru noi. Deci, desigur, este clar că am fi interesați”, a declarat managerul celor de la Randers, Soren Pedersen.

Vito Hammershoy-Mistrati a bifat doar 10 partide pentru CFR Cluj în toate competițiile, timp în care a reușit să marcheze un gol, în Liga 1, în partida pe care CFR a câștigat-o contra celor de la FC Voluntari, scor 4-0.

error: Content is protected !!