Mai mulți bani pentru ”U” Cluj în 2023. Emil Boc: „Vor primi o sumă substanțial mai mare decât în 2022”

Updated on decembrie 31, 2022 Primarul Emil Boc a anunțat că în anul care urmează Universitatea Cluj va primi mai mulți bani din partea autorităților locale. Universitatea Cluj a primit aproximativ 4 milioane de lei din partea autorităților locale în anul 2022. Primarul Emil Boc a anunțat că sumele destinate formației vor crește în 2023.

“Am transmis clubului prin Radu Constantea susținerea din partea Primăriei. Vor avea o susținere financiară suplimentară față de ce a fost anul trecut. Sunt convins că sponsorii vor avea o reacție pozitivă.

Mai mulți bani pentru ”U” Cluj în 2023. Emil Boc: „Vor primi o sumă substanțial mai mare decât în 2022” 1

Voi saluta orice decizia va lua conducerea, au responsabilitatea de a salva echipa de la retrogradare. Vor primi o sumă substanțial mai mare decât în 2022. La sfârșit de martie, vor beneficia de sprijinul nostru”, a declarat primarul la ZIUA Live.

Ioan Ovidiu Sabău și-a ales staff-ul de la “U” Cluj

Ioan Ovidiu Sabău va semna cu “U” Cluj până la vară, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

Ioan Ovidiu Sabău revine în antrenorat după o absență de mai bine de opt ani. În sezonul 2013-2014, a pregătit-o pe ASA Târgu Mureș.

“Misiunea lui Sabău va fi foarte dificilă, având în vedere termenul scurt până la reluarea pregătirilor (3 ianuarie), timp în care antrenorul și conducerea trebuie să refacă lista plecărilor, dar și să parafeze transferurile care să facă diferența în 2023. Alături de el, din staff vor mai face parte, spun sursele noastre, Sandu Tăbârcă, Dan Didiță și Marius “Papi” Popescu”, a anunțat pagina de Facebook 100% “U”.

error: Content is protected !!