Dan Petrescu în Emirate, patronul CFR Cluj îl așteaptă să semneze prelungirea contractului

Updated on decembrie 31, 2022 Dan Petrescu în Emirate, patronul CFR îl așteaptă să semneze prelungirea contractului

Patronul CFR Cluj a anunțat că are încredere totală în Dan Petrescu, i-a propus chiar prelungirea contractului până în 2029. Rămâne de văzut ce planuri are Dan Petrescu. Acesta a fost surprins într-un loc total neașteptat.

Acesta a urmărit partida amicală dintre Emiratele Arabe Unite și Liban, scor 1-0, anunță Digi Sport.Petrescu a fost surprins de camerele de fotografiat pe stadionul Al-Maktoum, alături de Hamid Al-Tayer, oficial al Federației de Fotbal din Emirate.

Dan Petrescu în Emirate, patronul CFR Cluj îl așteaptă să semneze prelungirea contractului 1

Dan Petrescu nu este străin de fotbalul arab. În perioada octombrie 2016 – iunie 2017, tehnicanul s-a aflat pe banca celor de la Al-Nasr.

Dan Petrescu, selecționer în Emirate?!

„Bursucul” ar putea reprezenta o soluție pentru banca Emiratelor Arabe Unite. În acest moment, echipa e condusă de Rodolfo Arruabarrena, fost jucător și antrenor la Boca Juniors. Argentinianul a preluat naționala arabă în februarie și a ratat principalul obiectiv, calificarea la Mondialul din Qatar, după ce a pierdut barajul cu Australia, scor 1-2, anunță Gazeta Sporturilor.

Viitorul lui Arruabarrena ar depinde de parcursul echipei la Cupa Golfului, care va debuta pe 6 ianuarie, unde naționala Emiratelor Arabe Unite va evolua într-o grupă cu Bahrain, Qatar și Kuweit. În cazul în care rezultatele nu vor fi la nivelul așteptărilor, arabii se vor orienta către un alt antrenor pentru preliminariile Cupei Asiei, care vor începe în toamnă.

Bonusul care l-ar convinge pe Dan Petrescu să rămână la CFR Cluj până în 2029

Dan Petrescu ar urma să semneze în perioada următoare un contract valabil pe șase sezoane și jumătate, iar remunerația ar fi pe măsură, de asemenea.

Pentru a semna înțelegerea până în 2029, Ioan Varga l-ar fi convins pe Dan Petrescu cu un bonus substanțial, însă cu o condiție.

Astfel, dacă Dan Petrescu va califica echipa în grupele Champions League, va primi 500.000 de euro. Remunerația este valabilă pentru fiecare an de contract, notează Spotmedia.

error: Content is protected !!