CFR Cluj, negocieri cu un fotbalist cu 4 selecții și un gol în tricoul naționalei Germaniei!

Updated on decembrie 29, 2022 CFR Cluj negociază cu Max Meyer (27 de ani), mijlocaș cu prezențe în naționala Germaniei. Acesta este sub contract cu FC Luzern, echipă din prima ligă elvețiană

Un semn că cele două părți se află în tratative este story-ul publicat de Meyer pe contul de Snapchat marți, o poză din avion pe aeroportul din Cluj-Napoca, anunță Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj, negocieri cu un fotbalist cu 4 selecții și un gol în tricoul naționalei Germaniei! 1

În august 2018, Max Meyer ajungea în Premier League, la Crystal Palace, din postura de jucător liber de contract. Pentru formația engleză, Max Meyer a adunat 56 de meciuri, a punctat de două ori și a dat 3 pase de gol.

CFR Cluj, negocieri cu un fotbalist cu 4 selecții și un gol în tricoul naționalei Germaniei! 2

În ianuarie 2021, Max Meyer părăsea gruparea londoneză și ajungea la FC Koln, echipă de care avea să se despartă în septembrie 2021.

În toamna anului trecut, germanul se transfera în Turcia, la Fenerbahce, formație în tricoul căreia a adunat 12 meciuri și a izbutit un gol.

Fenerbahce l-a împrumutat în perioada ianuarie 2022-iunie 2022 în Danemarca, la FC Midtjylland. În august 2022, Max Meyer a devenit jucătorul elvețienilor de la FC Luzern, pentru care a marcat de 6 ori în 12 apariții.

Max Meyer a bifat 4 selecții în tricoul naționalei de seniori a Germaniei. Mijlocașul și-a făcut debutul pentru „Die Mannschaft” în mai 2015, într-un amical disputat de nemți în compania Poloniei (Germania – Polonia 0-0, 13 mai 2014, 77 minute jucate), potrivit Hotnews.

CFR Cluj este calificată în șaisprezecimile UEFA Conference League, unde va întâlni Lazio în dublă manșă, iar ardelenii sunt angrenați atât în lupta pentru titlu, cât și în cea pentru câștigarea Cupei României.

error: Content is protected !!