Adrian Ilie, mesaj pentru Dan Petrescu: „Va fi dificil pentru CFR să câștige campionatul!”

Updated on decembrie 29, 2022 CFR-ului îi va fi greu să câștige titlul de campioană, crede fostul mare fotbalist Adrian Ilie. Acesta o vede favorită pe Farul Constanța.

„În momentul de față avem câteva echipe foarte bune, cele care se vor califica în play-off vor avea șanse la campionat. Eu mereu am spus că Farul și CFR Cluj se vor bate pentru titlul de campioană. Încet, încet și Steaua (n.r. FCSB), și Rapid și Craiova or să aibă un cuvânt de spus.

Adrian Ilie, mesaj pentru Dan Petrescu: „Va fi dificil pentru CFR să câștige campionatul!” 1

CFR a fost tot timpul solidă cu Dan Petrescu, dar cred că va fi dificil pentru ei să câștige și în acest an campionatul.

Nu știu ce are Dan Petrescu și nu au ceilalți antrenori, dar el a demonstrat în campionatul nostru că este unul dintre cei mai buni antrenori”, a declarat Adrian Ilie, citat de as.ro.

Concluziile lui Cristi Balaj, la final de 2022

Președintele grupării din Gruia spune că deși este mulțumit de transferurile realizate în vară, anumiți jucători nu au reușit să se adapteze, motiv pentru care ardelenii vor încerca să întărească echipa pentru 2023.

”Cel mai măreț lucru realizat a fost apropierea și demonstrația suporterilor, că au fost alături de noi la meciurile importante, indiferent că a fost atunci când s-a câștigat campionatul, indiferent că vorbim de calificarea în grupele Conference League sau în primăvara europeană, accederea în Cupa României sau că suntem la un punct distanță de lider.

Foarte bun parcursul privind în urmă. Suntem mândri că suporterii CFR Cluj au fost alături de noi și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele obținute. Puteau fi mai bune, dar nu avem cum să ștergem cu buretele tot ce s-a întâmplat până în acest an. Jucătorii noștri au evoluat în 39 de partide oficiale. Ne-a fost greu nouă, celor din conducere, dar lor, care au fost în teren.

Privim cu speranță către 2023. A fost un obiectiv să realizăm o echipă mai puternică și l-am realizat. Suntem mulțumiți de transferurile făcute. Există și anumite excepții. Sunt anumiți jucători care nu neapărat că nu au valoare, dar care nu s-au integrat așa cum ne-am fi dorit noi în cadrul echipei. Privim cu speranță pentru că avem în vizor anumite transferuri, anumite finisaje, jucători care să aducă un plus valoare, să se alăture celor care vor rămâne în continuare”, a declarat Cristi Balaj, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!