(Video) Faza care l-a scos din sărite pe Dan Petrescu și a dus la golul lui Hermannstadt: „Tu lași mingea în corner?”

Updated on decembrie 21, 2022 FC Hermannstadt s-a impus contra celor de la CFR Cluj, marți seară, scor 1-0 (0-0), într-o partidă din etapa a 21-a din Liga 1. La finalul partidei, antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut că i-a certat pe jucătorii săi pentru faza de la lovitura de colț din care s-a marcat golul.

”I-am certat. Nu am înțeles ce au făcut la corner acolo. Kolinger nu avea voie să ia al doilea cartonaș galben, apoi nu știu unde era Yeboah. Nu știu ce făcea? El era pe 16 metri, când noi eram în nouă. Trebuie să fie pe prima bară să scoată acea minge. De aceea sunt foarte supărat”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

(Video) Faza care l-a scos din sărite pe Dan Petrescu și a dus la golul lui Hermannstadt: „Tu lași mingea în corner?” 1

Golul sibienilor a venit după un corner făcut cadou de jucătorii celor de la CFR Cluj. În special de Cephas Malele. Atacantul a crezut că mingea care se îndrepta spre el a fost ultima dată atinsă de un adversar, însă acesta nu observase că unul dintre colegii săi, Roger, apucase să o devieze.

Malele a ales să se ferească de minge, în loc să o degajeze, Chivulete a indicat corner, la faza imediat următoare Florin Bejan a marcat unicul gol al partidei.

”Le-am zis la pauză le-am spus că nu suntem ce trebuie. Dacă se termină un 0-0 să nu ne supărăm, numai să nu facem cadouri. Cadoul l-am făcut. Mingea i-a venit lui Malele, în loc să o oprească a lăsat-o în corner. Dacă o oprea, nu mai era corner și era 0-0.

(n.r. – Dacă l-a certat pe Malele) Da, normal. Zic: `Bă, tu lași mingea în corner? Mi-a zis că el a crezut că nu este corner. `Păi, știu, dar nu ești conectat`. S-au făcut foarte multe puncte pentru câte probleme de lot au fost aici. Sunt foarte obosiți. N-am avut timp să ne recuperăm.

Dacă era 0-0, sincer, eram fericit. Un an fantastic, care se termina bine. Așa, un an fantastic care s-a terminat greu, pentru că ultima impresie contează. Numai vacanță nu va fi pentru mine”, a declarat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!