Dan Petrescu, nervos după înfrângere: „Toți erau cu capul în vacanță. Și-au luat bilete de avion, petreceri!”

Updated on decembrie 21, 2022 CFR Cluj a pierdut ultimul meci din acest an, acasă cu FC Hermannstadt. La final, Dan Petrescu  și-a vărsat nervii pe jucători.

Principalii vizați au fost Emmanuel Yeboah, pentru o greșeală de plasament la golul din prelungiri, și Denis Kolinger, cel eliminat chiar înaintea acțiunii, scrie gsp.ro.

Dan Petrescu, nervos după înfrângere: „Toți erau cu capul în vacanță. Și-au luat bilete de avion, petreceri!” 1

„La pauză le-am zis că 0-0 e un rezultat bun. Am făcut și eu greșeli, dar și jucătorii. Nu trebuia să fac nicio schimbare la pauză. Nu au adus nimic! E greșeala mea.

Un an fantastic se termină urât. Înfrângerea asta va rămâne mult, vacanța va fi altfel. I-am certat, da! Kolinger nu avea voie să ia cartonaș roșu. Nu am înțeles unde era Yeboah la corner. El era pe 16 metri, când noi ne apăram în 9. Trebuia să fie la colțul scurt!

Azi a fost singura zi în care n-am pregătit fazele fixe pentru că a fost foarte frig. S-a văzut! Am luat gol. Toți erau cu capul în vacanță. Și-au luat bilete de avion, au făcut petreceri. Ne-a dat Dumnezeu ce meritam.

Bravo lor că ne-au bătut. Au avut 10 zile să pregătească meciul, Măldărășanu e un antrenor foarte bun. Bravo Sibiului!”, a spus Dan Petrescu.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat pe poziție de play-off, locul 6, cu 33 de puncte, în timp ce CFR Cluj rămâne pe locul doi, cu 44 de puncte.

Mario Camora: ”Trebuie să ne asumăm că am fost penibili”

La finalul meciului cu Hermannstad, căpitanul Mario Camora a concluzonat că el și colegii săi nu au meritat cele trei puncte puse în joc.

”Trebuie să ne asumăm că am fost penibili, nu am jucat nimic, nu puteam ține de minge. De la început de meci nu a fost bine. Dacă dădeam noi gol, putea să fie altul meci.

Nu a fost ziua noastră. Golul a fost greu de digerat.Știam dinainte cum joacă. Au stat bine pe teren, tactic. Au avut mai multă dorință față de noi. Asta e.

Acum e foarte greu să vorbesc. Sunt foarte supărat că am pierdut. Voiam să mergem în vacanță de pe primul loc. Nu s-a putut.

Trebuie să ne odihnim, să revenim și să ne pregătim bine. Trebuie să avem atitudine bună. Poate multă lume se gândește deja la vacanță. Trebuie să ne asumăm meciul de azi”, a spus Mario Camora, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!