Vlăduța Lupău, mesaj din spital pentru o fetiță din Cluj: „Avem nevoie urgent de orice grupă pentru Chirurgie 3 Cluj-Napoca. Numele fetei Mititelu Maria Miruna”

Updated on decembrie 18, 2022 Vlăduța Lupău este internată la Infecțioase Cluj după ce s-a trezit cu febră 39 de grade și puroi în gât. Ea cere acum ajutorul pentru o fetiță internată la Chirurgie 3 Cluj-Napoca.

Avem nevoie urgent de orice grupă pentru Chirurgie 3 Cluj-Napoca. Numele fetei Mititelu Maria Miruna. Se poate dona oriunde în țară.”, a fost mesajul transmis de Vlăduța Lupău, în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Vlăduța Lupău, mesaj din spital pentru o fetiță din Cluj: „Avem nevoie urgent de orice grupă pentru Chirurgie 3 Cluj-Napoca. Numele fetei Mititelu Maria Miruna” 1

Vlăduța Lupău a ajuns pe patul de spital

Vlăduța Lupău încă nu se simte deloc bine, după cum ea însăși a menționat. Are febră foarte mare, de 39 de grade și are puroi în gât de zile bune.

O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile… credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie… sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital”, a povestit artista, potrivit fanatik.

Vladuța Lupău a fost nevoită să-și anuleze spectacolul de la Chișinău

Din nefericire, artista a fost nevoită să-și anuleze spectacolul de la Chișinău, după ce problemele de sănătate i-au pus capac. Vlăduța a făcut anunțul pe pagina sa personală de Instagram, potrivit Kanal D.

Vlăduța Lupău, mesaj din spital pentru o fetiță din Cluj: „Avem nevoie urgent de orice grupă pentru Chirurgie 3 Cluj-Napoca. Numele fetei Mititelu Maria Miruna” 2

”Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău. Ne vedem la următorul”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, direct de pe patul de spital.

error: Content is protected !!