E Gigi Becali prieten cu Neluţu Varga? MM Stoica: „Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic”

Updated on decembrie 17, 2022 Deşi Gigi Becali şi Neluţu Varga s-au “bătut” la titlu în ultimii 5 ani, se pare că relaţia dintre ei ar fi mult mai apropiată. Mihai Stoica a lăsat să se înţeleagă acest lucru după ce a dezvăluit un gest făcut de cei de la CFR Cluj pentru FCSB.

”Noi de câte ori am avut nevoie de ceva de la Cluj… deci noi mergem la Cluj. Am mers acum, am stat trei zile. Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic. Este şi relaţia asta pe care lumea nu o ştie“, a dezvăluit Mihai Stoica, citat de as.ro.

E Gigi Becali prieten cu Neluţu Varga? MM Stoica: „Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic” 1

MM Stoica a remarcat marea problemă de la FCSB: „E vorba de bărbăție. Puteam avea mai multe goluri”

Oficialul roș-albaștrilor este sigur că absențele lui Andrea Compagno și Darius Olaru, care s-au ciocnit reciproc în meciul contra Chindiei, au fost decisive.

„Să vă spun care e principalul motiv pentru care am pierdut, în opinia mea. Ne-au lipsit Olaru și Compagno. Noi, cu Olaru și Compagno… Această dublă accidentare ne-a nenorocit. Absențele au cântărit prea mult. Suntem o echipă cu Olaru și Compagno, altă echipă fără ei.

Sper din toată inima ca la următoarele meciuri cu CFR Cluj să avem toată echipa. Dacă vom avea toată echipa, cred că se discută altfel.

Așa… Am crezut că pot fi înlocuiți. Departe de a fi înlocuiți. Am suferit pentru că au lipsit cei doi. Asta e explicația logică. Compagno e golgeterul nostru”, a spus Mihai Stoica, citat de gsp.ro.

MM Stoica a vorbit și despre o problemă remarcată la jucătorii de la FCSB.

„La fiecare fixă, au dat cei de la CFR în minge, nu noi. CFR marchează non-stop din cornere și din lovituri libere. Cred că are mai multe goluri din faze fixe decât din acțiune.

Poți să faci miliarde de faze fixe, dar dacă executantul nu ridică mingea bine le faci degeaba. Dacă bați loviturile libere e o șansă mare. Noi, din 8 cornere, ridicăm unul. Aici nu e vorba de tehnică, e chestia de bărbăție. Păi, da, auzi… Crezi că e un fotbalist care să nu poată bate un corner la noi? Nu există. Îi vedem la antrenamente. Dar una e la antrenamente, alta e la meci.

Noi am dat goluri din faze fixe. Dar mai mult de jumătate din cornere sau din loviturile libere laterale au fost bătute prost. Dacă le băteam bine, puteam marca mai multe goluri. Noi avem echipa cu cei mai înalți jucători din Europa. Nu există în Europa echipă cu 5 titulari de peste 1,90. Dar totul depinde de cum e executată lovitura liberă”, a adăugat Mihai Stoica.

error: Content is protected !!