Adi Ilie, necruțător cu Omrani: „Nu are calitate, nu are forță. Cum să se bată el cu Burcă? E diferență mare!”

Updated on decembrie 17, 2022 Fostul internațional Adrian Ilie (48 de ani) a criticat dur abordarea FCSB-ului în derby-ul cu CFR și a subliniat evoluția modestă a lui Florinel Coman și a lui Billel Omrani.

“Coman trebuia să marcheze la acea fază. În meci cu CFR Cluj sau cu o altă echipă puternică, nu ai voie să ratezi de acolo. Era 1-1 și puteai să revii în joc.

Adi Ilie, necruțător cu Omrani: „Nu are calitate, nu are forță. Cum să se bată el cu Burcă? E diferență mare!” 1

 

Ar trebui să se interzică fazele fixe în Liga 1, poate așa nu mai câștigă CFR titlul (n.r. – râde). OK, CFR are jucători buni la cap, dar trebuie să stai lângă ei, nu să-i lași singuri. Dacă îi încurci, poate nu mai lovesc mingea cu capul.

Omrani nu poate să joace în acest moment ca vârf de atac la Steaua (n.r. – FCSB), nu are calitate, nu are forță. Cum să se bată el cu Burcă? E diferență mare!

Din punctul meu de vedere, meciul de ieri a fost foarte echilibrat, scoțând fazele fixe. Dacă Olaru și Compagno jucau, cu siguranță altfel stăteau datele problemei. Poate FCSB ajungea mai rapid la poartă și marca.

Nu reprezintă o problemă numărul de ocazii, dar fac alegeri greșite în careu. Cordea, dacă îl dribla pe fundaș, scăpa singur cu portarul. Coman, dacă dă gol, se schimbă datele problemei. A fost un plus pentru CFR la atitudine în teren, așa îi bat pe toți, plus fazele fixe”, a spus Adrian Ilie, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spune după 0-1 cu CFR Cluj că va renunța în vară la serviciile lui Billel Omrani (29 de ani).

Titular în FCSB – CFR Cluj, Omrani a fost înlocuit cu David Miculescu la pauză, în urma unei prestații șterse în prima repriză.

„Am făcut o greșeală eu. Trebuia să joace David Miculescu de la început, ca atacant. Și ar fi fost alta situația. Omrani deja nu mai… cam la revedere cu el! A pierdut toate mingile. Asta e, o să plece în vară și cu asta basta. Poate asta vrea, să rămână tot timpul liber. Poate asta-i place lui.

Am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Și Cordea a fost mort, trebuia să joace Miculescu în dreapta, Cordea n-a avut nicio realizare”, a spus Becali, citat de gsp.ro.

De la transferul la FCSB, în septembrie 2022, Omrani a înscris un gol în 10 apariții.

error: Content is protected !!