Reacția lui Dan Petrescu după ce a fost înjurat copios de suporterii FCSB-ului. „Ce pot să le fac? Asta e democrația, suntem în România, fotbalul merge foarte bine, mergem înainte”

Updated on decembrie 16, 2022 La finalul meciului, Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de felul în care a fost primit de suporterii FCSB-ului. Fanii roș-albaștrilor nu l-au uitat pe antrenorul ardelenilor, care la finalul sezonului trecut a scandat împotriva FCSB-ului și au profitat de ocazie să îi dea replica lui Petrescu.

”(n.red. Cum v-au primit suporterii FCSB-ului?) Nu ați auzit? Foarte bine m-au primit fanii. Am crescut la clubul ăsta. Unii au venit azi la meci doar să mă înjure pe mine. Ce pot să le fac? Asta e democrația, suntem în România, fotbalul merge foarte bine, mergem înainte”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Reacția lui Dan Petrescu după ce a fost înjurat copios de suporterii FCSB-ului. „Ce pot să le fac? Asta e democrația, suntem în România, fotbalul merge foarte bine, mergem înainte” 1

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FCSB, în restanța din etapa a noua din Liga 1. Ciprian Deac a explicat de ce a existat o diferență atât de mare între cele două reprize. În prima nu s-a întâmplat mai nimic, însă în cea de-a doua a fost spectacol total.

“A fost o primă repriză în care noi am încercat să facem pressing, să nu-i lăsăm să-și facă jocul.

Știam că, dacă le dăm spații, vor pasa foarte mult între linii, au jucători foarte periculoși unu-la-unu și am încercat să stăm mai aproape de ei și poate de aceea nu am reușit să ținem de minge.

Toți băieții s-au dăruit, au alergat foarte mult și s-a dovedit a nu știu câta oară că munca bate talentul. De-a lungul anilor, cred că două meciuri cu FCSB au fost mai spectaculoase.

În rest, au fost meciuri închise, meciuri de luptă între două echipă bune, care se bat an de an la campionat. Să nu vă așteptați la spectacol la fiecare meci.

Asta aud după primul campionat pe care l-am luat, că nu mai putem, suntem bătrâni. Se simte vârsta, încercăm să compensăm cu mai multă muncă, dăruire, mai multă sală, trebuie să fii foarte profesionist și în afara terenului, pentru că practic acolo se face diferența.

E important ce faci la antrenament, dar și în afara trenului, pentru că viața de sportiv e foarte scurtă, iar dacă nu ai grijă, te vei retrage foarte repede. Încerc să-mi prelungesc cât mai mult viața de sportiv, îmi place ce fac, iubesc să vin în fiecare zi la antrenament și o fac cu mare plăcere.

Da, e clar că și Farul și Rapid, chiar și Sepsi, Craiova, o să vedeți. În play-off se înjumătățesc punctele, e alt campionat și acolo orice punct pierdut sau câștigat se va simți”, a concluzionat Deac, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!