Billel Omrani dat afară de la FCSB? Becali: „Ce să fac cu el? Ce să mai fac cu el? Era dorința mea, dar la mine nu reziști mult”

Updated on decembrie 16, 2022 Gigi Becali a anunțat că Billel Omrani va fi dat afară de la FCSB, nemulțumit după înfrângerea de aseară. CFR Cluj a învins în deplasare FCSB, cu 1-0, după un mecid e manual marca Dan Petrescu.

Gigi Becali s-a decis și a întocmit ”lista neagră” de la FCSB. Billel Omrani, printre cei vizați. Dacă Ianis Stoica (20 de ani) ar urma să meargă la Universitatea Cluj sub formă de împrumut, alți șase fotbaliști ar urma să plece de la FCSB în următoarea perioadă de transferuri.

Billel Omrani dat afară de la FCSB? Becali: „Ce să fac cu el? Ce să mai fac cu el? Era dorința mea, dar la mine nu reziști mult” 1

Vreau să mai scap de Dulca, de Boboc și de Dumiter. L-am sunat pe Gică, nu mi-a răspuns, l-am pus pe Vali să discute cu Iașko dacă-l vrea pe Boboc Eu i-l dau gratis, am dat 350.000, îl dau gratis.

Pe Dulca am dat 250.000, îl dau gratis, mai este Dumiter, pe care am dat 350.000 și-l dau gratis. Nu sunt eu băiat bun? Dau bani, îl țin șase luni și ți-l dau înapoi”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

După meciul cu CFR Cluj, pierdut 0-1, Gigi Becali a anunțat că va încerca să ”scape” de Billel Omrani, fotbalist pe care a încercat ani la rândul să-l transfere și a reușit să-l aducă în septembrie, liber de contract.

”Ce să fac cu el? Ce să mai fac cu el? Era dorința mea, dar la mine nu reziști mult”, a anunțat Gigi Becali, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a spus unde s-a făcut diferența în FCSB – CFR Cluj 0-1

După meci, Ilie Dumitrescu a evidențiat pragmatismul CFR-ului și modul remarcabil în care gestionează fazele fixe, ceea ce a fost decisiv în stabilirea rezultatului.

CFR a împins jocul în partea a doua. Toate ocaziile CFR-ului au venit din faze fixe, Boateng cu capul, apoi Yuri și după a venit golul lui Yanga.Vlad a respins, Yanga a scos maximum și a înscris la scurt. Apoi au fost ocazii mari ale FCSB-ului, Coman a avut o șansă mare, după ocazia mare a lui Edjouma după combinația cu Șut.

Bîrligea a intrat bine, putea să finalizeze câteva contraatacuri. FCSB a suferit, a avut pozițional, a controlat jocul, dar a suferit la ultima pasă, a fost o singură pasă excepțională, a lui Șut.

CFR e o echipă solidă, o echipă pragmatică și reușește să scoată maximul din aceste fixe”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

error: Content is protected !!