Dan Petrescu entuziasmat că Argentina are stilul CFR Cluj: „ S-a apărat extraordinar, nu i-a dat nicio șansă Croației. Dacă te aperi bine și îl ai pe Messi, meriți să fii campioană mondială. Franța s-a apărat extraordinar”

Updated on decembrie 15, 2022 Dan Petrescu a evidențiat că în fazele superioare ale competiției au ajuns echipe care au avut o organizare defensivă excelentă, nu neapărat un joc spectaculos, le-a oferit drept exemple pe Argentina, Croația și Maroc și le-a răspuns celor care l-au contestat tocmai pentru că CFR nu oferă cel mai frumos fotbal.

”Argentina a jucat ce trebuie. Unii specialiști s-au înșelat, că tiki-taka e câștigătoare. Eu am fost criticat, mi-au spus că trebuie să învăț de la Luis Enrique. Toată lumea a spus că fanii doresc un fotbal spectaculos, eu zic că fanii Spaniei voiau să fie în finală, la fel și cei ai Portugaliei și ai Braziliei, nu să vadă posesie.

Dan Petrescu entuziasmat că Argentina are stilul CFR Cluj: „ S-a apărat extraordinar, nu i-a dat nicio șansă Croației. Dacă te aperi bine și îl ai pe Messi, meriți să fii campioană mondială. Franța s-a apărat extraordinar” 1

De ce e Argentina în finală? Pentru că îl are pe Messi și s-a apărat foarte bine. S-a apărat extraordinar, nu i-a dat nicio șansă Croației. Dacă te aperi bine și îl ai pe Messi, meriți să fii campioană mondială. Franța s-a apărat extraordinar, Marocul s-a apărat extraordinar, de asta e acolo.

Dacă te aperi extraordinar, ai șanse să fii acolo, și noi suntem criticați pentru asta de cinci ani, că ne apărăm bine”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Predicția lui Ilie Dumitrescu pentru finala Cupei Mondiale 2022

Fostul mare internațional crede că Franța va reuși să se impună și a transmis că este nerăbdător să vadă duelul dintre Lionel Messi și Kylian Mbappe, coechipieri la PSG.

”Eu cred că e turneul final pentru Franța, deși Messi e jucătorul meu preferat. Va fi extrem de interesant duelul ăsta, Messi – Mbappe”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal European.

În marea finală, Lionel Messi și Kylian Mbappe vor lupta și pentru titlul de golgheter al Cupei Mondiale. Înaintea meciului direct, cei doi sunt la egalitate în vârful clasamentului, cu câte cinci goluri.

error: Content is protected !!