Dan Petrescu crede că Mihai Stoica dezinformează înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj: „La noi sunt foarte multe probleme, răceli, accidentați, suspendați”

Updated on decembrie 15, 2022 Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis că Olaru și Compagno nu vor mai juca în finalul anului 2022.

Dan Petrescu crede însă că managerul FCSB dezinformează, iar cei doi accidentați vor fi prezenți la meciul de astăzi.

Dan Petrescu crede că Mihai Stoica dezinformează înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj: „La noi sunt foarte multe probleme, răceli, accidentați, suspendați” 1

„Eu zic că o să joace (n.r. Olaru și Compagno). La noi sunt foarte multe probleme, răceli, accidentați, suspendați. Sunt îngrijorat, am foarte multe probleme în apărare. Drumurile de la Constanța, la Botoșani, terenul greu, toate și-au spus amprenta.

Sunt mulți care nu s-au antrenat ieri. Sper să reușesc să pun o apărare decentă, să mai rezolvăm din probleme”, a spus Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Meciul Chindia – FCSB, din cadrul etapei a 20-a a Ligii 1, a fost întrerupt după doar două minute. În încercarea de a juca o minge aflată în aer, Darius Olaru și Andrea Compagno nu s-au observat reciproc și s-au ciocnit dur.

Ambii jucătorii au încasat lovituri puternice la nivelul feței, iar Darius Olaru a părut că a suferit o comoție, scrie digisport.ro.

Atât Darius Olaru, cât și Andrea Compagno au avut nevoie de intervenția echipei medicale, au fost pansați în jurul capului, dar nu au mai putut continua jocul.

Cel mai afectat a părut Darius Olaru, care a fost scos din stadion cu ajutorul membrilor staff-ului și a fost transportat la spital.

error: Content is protected !!