Mesajul lui Dan Petrescu pentru ”trădătorul” Billel Omrani: „A spus că pleacă în străinătate și nu mai vrea să joace în România la alt club”

Updated on decembrie 15, 2022 Dan Petrescu s-a arătat dezamăgit de faptul că fostul său elev a ales FCSB. Cei doi aveau o relație foarte bună la Cluj și francezul i-a spus antrenorului că nu va juca la altă echipă în România.

A avut rezultate excelente aici, asta a fost decizia lui. A spus că pleacă în străinătate și nu mai vrea să joace în România la alt club. Asta sunt declarațiile lui, nu ale mele. Acum eu ce pot să-i spun? La meciul cu noi n-o să-i urez baftă în niciun caz, poate după aia”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Pro Sport.

Mesajul lui Dan Petrescu pentru ”trădătorul” Billel Omrani: „A spus că pleacă în străinătate și nu mai vrea să joace în România la alt club” 1

Am câștigat, trebuie să ne bucurăm acum. E atmosfera bună, câștigăm fiecare meci, trebuie să o ținem tot așa. Acum ne gândim la meciul cu CFR, care va fi foarte greu.

E un meci special cu CFR, am fost acolo mulți ani, trebuie să ne dăm viața pe teren să câștigăm cu CFR. Am puține emoții să joc cu CFR, e normal”, a declarat Billel Omrani, la finalul meciului Chindia – FCSB 0-2, potrivit Digi Sport.

Dan Petrescu a anunțat numele primului jucător pe care vrea să-l transfere în iarnă

Dan Petrescu a transmis că Ermal Krasniqi, mijlocaș de bandă care a jucat împotriva CFR-ului în grupele Conference League, în tricoul lui Ballkani, este un jucător pe placul său și că speră ca părțile să ajungă la un acord.

Mesajul lui Dan Petrescu pentru ”trădătorul” Billel Omrani: „A spus că pleacă în străinătate și nu mai vrea să joace în România la alt club” 2

E un jucător care ne place, mie îmi place, să vedem dacă vom reuși să ne înțelegem cu el”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Ermal Krasniqi se află în ultimul an de contract cu Ballkani, iar din ianuarie poate negocia cu orice club.

Claudiu Petrila, pe picior de plecare de la CFR Cluj

Claudiu Petrila (22 de ani) rămâne cel mai vandabil jucător de la CFR Cluj, iar ”fereastra” de transferuri din iarnă reprezintă o nouă oportunitate pentru el de a prinde transferul mult visat.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, a declarat că nu ar avea nimic împotrivă să-l lase pe Petrila să plece de la echipă, dacă va veni o ofertă convenabilă pe numele său, potrivit Digi Sport.

CFR ar avea nevoie de Petrila în continuare, fiind din nou în lupta pentru titlul din Liga 1, însă o ofertă de 4-5 milioane de euro, atât cât doresc șefii din Gruia să obțină, i-ar putea determina să-l lase, totuși, să se transfere în străinătate.

1,7 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, conform Transfermarkt.de, însă are vârsta de partea sa, iar marja de progres este una considerabilă, așa că CFR Cluj este conștientă de acest aspect și vrea să profite.

error: Content is protected !!