Mihai Stoica, atac la CFR Cluj: „Va veni să se baricadeze. CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi”

Updated on decembrie 13, 2022 Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a început atacul împotriva campioanei și dezvăluie ce avantaj crede că are formația sa.

CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată. CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi.

Mihai Stoica, atac la CFR Cluj: „Va veni să se baricadeze. CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi” 1

Acum, cu VAR, o să fie puțin mai complicat. e posibil să se termine această serie teribilă. Știm cum s-a făcut această serie. Nu suntem idioți! Finala campionatului trecut a fost negată de niște erori grave de arbitraj. Valentin Avram ne-a oprim să jucăm finala campionatului. Acum, cu VAR, sunt mai puține greșeli de arbitraj“, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro, potrivit Gazeta Sporturilor.

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul FCSB – CFR Cluj, în restanța din etapa a 9-a a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională se va juca pe 15 decembrie, de la ora 20:00.

Proaspăt revenit de la Campionatul Mondial din Qatar, Kovacs va conduce duelul “de foc” dintre FCSB și CFR Cluj. Cristi Balaj a reacționat la scurt timp după ce a aflat că Istvan Kovacs a fost delegat la centrul partidei de pe Arena Națională.

Președintele lui CFR Cluj este convins că Istvan Kovacs va arbitra exemplar meciul cu FCSB.

Este arbitrul cel mai valoros pe care îl avem în acest moment. Sunt convins că arbitrajul va fi pe măsura valorii lui. Kovacs a fost chemat la Cupa Mondială ca arbitru de rezervă. Este un arbitru pe care ei se vor baza în viitor.

Vârsta îi permite, cred că va putea să arbitreze la alte Campionate Europene și Mondiale. Să ajungi chiar și arbitru de rezervă la Cupa Mondială este o onoare și îl felicit pentru asta”, a spus Cristi Balaj, potrivit as.ro.

error: Content is protected !!