(Foto) Accident Cluj. Trei mașini spulberate. „Passat, Bmw și Golf…Eu aveam aprox 100 km/h, ei 150 de km/h. Se sicanau si mergeau la intimidare”

Updated on decembrie 13, 2022 Doi tineri teribiliști au provocat un accident în Florești la miezul nopții. Şoferii inconştienţi au făcut slalom printre maşinile aflate pe Drumul Naţional 1, până când unul dintre ei a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar. Nici cel de-al doilea n-a reuşit să evite impactul.

„Ăştia făceau raliu din Gilău până încoace. Din Gilău până încoace au făcut raliu. 
Cine?
Ăştia doi. Eu n-am făcut nimic”, a declarat șoferul lovit pentru observatornews.ro.

(Foto) Accident Cluj. Trei mașini spulberate. „Passat, Bmw și Golf...Eu aveam aprox 100 km/h, ei 150 de km/h. Se sicanau si mergeau la intimidare” 1

Impactul a fost devastator. Jumătate din maşina şoferului vitezoman a fost pur şi simplu pulverizată, iar bucăţi din ea s-au împrăştiat pe o rază de mai bine de 30 de metri. La doar câteva secunde după impact, cel de-al doilea tânăr teribilist intră şi el în plin, în primii doi, pentru că nu poate controla autoturismul care rula cu o viteză ameţitoare.

(Foto) Accident Cluj. Trei mașini spulberate. „Passat, Bmw și Golf...Eu aveam aprox 100 km/h, ei 150 de km/h. Se sicanau si mergeau la intimidare” 2 (Foto) Accident Cluj. Trei mașini spulberate. „Passat, Bmw și Golf...Eu aveam aprox 100 km/h, ei 150 de km/h. Se sicanau si mergeau la intimidare” 3 (Foto) Accident Cluj. Trei mașini spulberate. „Passat, Bmw și Golf...Eu aveam aprox 100 km/h, ei 150 de km/h. Se sicanau si mergeau la intimidare” 4
(Foto Info trafic jud. Cluj)

Am fost depasit prin dreapta si stanga de cei cu Passat si Bmw x. Veneau dinspre Gilau. Eu aveam aprox 100 km/h inainte de intrare in Floresti si astia deduc peste 150. Se sicanau si mergeau la intimidare. Dupa ce am fost depasit la 5 10 secunde se intampla accidentul cu golf ul care venea dinspre Cluj”, a scris un șofer pe grupul Info Trafic jud. Cluj. 

„La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 00.25, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Florești.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, respectiv un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca, la km 486+777 m. ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu alte 2 autoturisme.

În urma impactului, atât conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, cât și un alt conducător auto în vârstă de 25 de ani, au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj în dimineaţa de marţi, 13 decembrie”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!