Eugen Neagoe, nervos: „O rușine de gazon. Avem oraș de cinci stele, stadion de cinci stele și gazon de lupte în noroi”

Updated on decembrie 12, 2022 Gazonul de pe Cluj Arena s-a prezentat asemenea unei orezării în partida cu UTA. În mai multe rânduri, acțiunile celor două combatante s-au împotmolit din cauza suprafeței impracticabile de joc.

Neagoe a declarat după meci că reprezentantul firmei care se ocupă de mentenanța suprafeței de joc a aruncat vina în curtea lui „U”.

Eugen Neagoe, nervos: „O rușine de gazon. Avem oraș de cinci stele, stadion de cinci stele și gazon de lupte în noroi” 1

„A fost un teren de luptă, cum erau acum ceva timp luptele în noroi, așa s-a întâmplat acum. O rușine de gazon. Dacă am ajuns aproape în 2023 să aruncăm așa gazon tuns, luat din altă parte. Vrem să intrăm în Schengen… E rușinos, e jenant. Acel băiat deștept mă mai face și mincinos, nu îi e rușine?

O minciună mai mare n-am auzit, mă mai face și mincinos. Avem oraș de cinci stele, stadion de cinci stele și gazon de lupte în noroi. El mai și vorbește, vine cu trei poze, ce să-mi arate? Eu sunt la stadion în fiecare zi de la 08:30 și n-am văzut pe nimeni să facă ceva la terenul ăsta. Cred că e ceva unicat. Eu sunt pe terenul de fotbal de 45 de ani, am văzut stadioane, terenuri.

Noi ne antrenăm în Babeș, dacă nu știa «my friend», băiatul ăsta. Dacă s-a mai întâmplat să vii pe gazon și să arunci pe teren [iarbă] să se vadă verde, înseamnă că-s eu nebun”, a „tunat” Eugen Neagoe, citat de gsp.ro.

Eugen Neagoe, un nou anunț despre posibila plecare la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia, iar Eugen Neagoe e printre posibilii înlocuitori ai fostului selecționer.

„Sunt foarte sincer, sunt mai oltean decât toți oltenii care au trecut pe acolo. Nu pot să vorbesc deocamdată, este un club la care am debutat, am jucat 200 de jocuri în Liga 1, este un club special. Nu pot să vorbesc de Universitatea Craiova, vorbesc doar de prezent, Universitatea Cluj, vreau să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Eugen Neagoe, citat de as.ro.

Neagoe a crescut la Craiova și a jucat în mai multe perioade pentru echipa olteană.

error: Content is protected !!