Dan Petrescu, supărat iar pe arbitri. „Eu nu am văzut golul pentru că nu înţelegeam de ce arbitrul nu dă aut pentru noi!’

Updated on decembrie 12, 2022 CFR Cluj a obținut doar un egal cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa 20 a Superligii. La finalul jocului, Dan Petrescu a transmis că echipa sa a pierdut două puncte ”mari” și a acuzat arbitrajul.

Antrenorul CFR-ului susține că golul Botoșaniului nu trebuia să existe, pentru că faza din care a fost marcat a început de la o eroare de arbitraj. Concret, Dan Petrescu este de părere că arbitrii au acordat eronat un aut pentru FC Botoșani și că posesia trebuia să-i fie dată CFR-ului.

Dan Petrescu, supărat iar pe arbitri. „Eu nu am văzut golul pentru că nu înţelegeam de ce arbitrul nu dă aut pentru noi!' 1

”Am pierdut două puncte mari, am avut 1-0 până în minutul 90. Prima repriză, destul de bună, a doua a fost mai slabă. Ei au dat gol la prima ocazie mare. Golul a venit după un aut foarte clar al nostru.

Eu nici n-am văzut golul pentru că nu înțelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit. Nu înțeleg de ce n-a intervenit VAR-ul.

Dacă egalam noi în minutul 90, era un punct câștigat, dar așa sunt două puncte pierdute”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu este sceptic că formaţia sa va mai putea încheia sezonul regular pe primul loc al clasamentului, după egalul de duminică.

”Am avut o primă repriză bună, o a doua mai slabă. Nici ei nu au avut ocazii multe. Cred că la prima ocazie mare de gol au marcat. Golul a venit după un aut al nostru, eu nu am văzut golul pentru că nu înţelegeam de ce arbitrul nu dă aut pentru noi. Şi jucătorii s-au oprit.

Nu e un punct câştigat, pentru că nu noi am egalat în minutul 90, ci am fost egalaţi şi atunci am pierdut trei puncte. Cu acest egal nu cred că mai putem să fim pe primul loc la final, înainte de play-off. Meciul care urmează va fi mult mai greu, fiindcă jucăm cu o pretendentă la titlu, FCSB”, a declarat Dan Petrescu, citat de stiripesurse.ro.

error: Content is protected !!