Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB: „Îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm cu CFR Cluj”

Updated on decembrie 12, 2022 FCSB a câștigat cu 2-0 meciul contra Chindiei, scor stabilit de un gol marcat de Billel Omrani în minutul 73. La finalul jocului, atacantul algerian a recunoscut că FCSB a avut o misiune dificilă la Ploiești, din cauza gazonului, și a prefațat următorul meci, cu CFR Cluj.

”Mă bucur că am marcat, a fost foarte greu, un teren foarte greu. Trebuia să ne adaptăm la teren, a plouat mult, asta e.

Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB: „Îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm cu CFR Cluj” 1

Am câștigat, trebuie să ne bucurăm acum. E atmosfera bună, câștigăm fiecare meci, trebuie să o ținem tot așa. Acum ne gândim la meciul cu CFR, care va fi foarte greu.

E un meci special cu CFR, am fost acolo mulți ani, trebuie să ne dăm viața pe teren să câștigăm cu CFR. Am puține emoții să joc cu CFR, e normal”, a declarat Billel Omrani, citat de digisport.ro.

Obișnuit să fie titular la CFR, Billel Omrani e aproape la fiecare meci rezervă la FCSB, iar atacantul născut în Franța a transmis că situația e firească, pentru că a ratat pregătirea de vară și pentru că Andrea Compagno a avut un randament remarcabil.

”Eu nu am jucat patru luni în vară, e greu să joci imediat, apoi a venit Compagno, a dat goluri, e normal să joace. Am dat și eu gol, trebuie să dau în continuare. Cea mai importantă este echipa.

A fost greu, nu am avut pregătire, acum sunt mai bine, m-am adaptat, e altă atmosferă, alt joc, e foarte bine aici, mă simt foarte bine. Nu sunt 100%, dar după cantonamentul de iarnă cred că voi fi”, a transmis Billel Omrani.

Omrani a început ca rezervă duelul cu Chindia. A fost introdus cu mai puțin de jumătate de oră înainte de final, iar după nouă minute de la intrarea pe teren a reușit să marcheze.

Omrani a primit o pasă în careul Chindiei de la Octvian Popescu și a finalizat faza cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Atacantul venit de la CFR Cluj a protejat bine balonul în fața adversarului.

Până la această partidă, Omrani avea doar două pase de gol pentru FCSB. A fost prima sa reușită în tricoul roș-albaștrilor, scrie as.ro.

1,3 milioane de euro este cota lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com. A venit liber de contract la începutul stagiunii de la rivala CFR.

error: Content is protected !!