George Țucudean revine alături de CFR Cluj! Va fi partener al campioanei

Updated on decembrie 9, 2022 CFR Cluj a anunțat pe pagina oficială de Facebook un nou sponsor. Este vorba despre Crama MaxiMarc, deținută de familia Țucudean.

„George Țucudean revine alături de CFR Cluj! De data aceasta, însă, în calitate de partener al clubului. Compania sa și a familiei sale, Crama MaxiMarc, a devenit partenerul oficial al Campioanei României!”, au anunțat cei de la CFR Cluj.

George Țucudean revine alături de CFR Cluj! Va fi partener al campioanei 1

„MaxiMarc este o cramă tânără, din județul Arad, care a început fabricarea primelor vinuri în 2016, în crama veche, care acum este zonă de maturare. Astăzi, procesarea și vinificarea strugurilor se realizează în construcția nouă, dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Motto-ul Cramei – „Where dreams become wines” – a luat naștere dintr-o idee a lui Marius, tatăl lui George, care a avut trei visuri în copilărie. Unul dintre ele a fost să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și produce propriul vin. Acum, și-a îndeplinit visul! Crama MaxiMarc este locul în care visurile se transformă în vinuri”, au mai anunțat aceștia.

George Țucudean deține în jur de 100 de hectare din podgoria Miniș- Măderat, podgoria Ardealului pe vremuri, aflate la 26 de kilometri de oraș, la poalele munților Zarandului, lângă râul Mureș.

Zona viticolă este recunoscută și atestată încă din secolul XI și are suprafață de aproximativ 2.700 de hectare, pe o lungime de circa 50 de kilometri și o lățime cuprinsă între 1 și 4 kilometri, scrie fanatik.ro.

Din crama familiei Țucudean pleacă anual nu mai puțin de un milion de sticle de vin! În țară, dar și la export. Printre soiuri se numără Feteasca Neagră, Merlot, numit „Suiram”, anagramare a numelui Marius, tatăl lui George Țucudean, scris de la coadă la cap, sau Cabernet Sauvignon: „Vin cu un caracter bine definit, cu tușe groase de fructe negre coapte, structură puternică, bine echilibrată între aciditate, alcool și taninuri si note elegante de lemn uscat și tabac”, e descrierea făcută de vinul.ro.

error: Content is protected !!